Κρίτων Αρσένης: «Να εκλεγεί πρόεδρος της Δημοκρατίας μετανάστρια»!

Απίστευτη πρόταση, μόνο και μόνο για να γίνει ντόρος, κατέθεσε για Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο βουλευτής του Γιάνη Βαρουφάκη Κρίτων Αρσένης. Ο βουλευτής του ΜΕΡΑ25 πρότεινε να εκλεγεί πρόεδρος της Δημοκρατίας αλλοδαπή μετανάστρια, για λόγους συμβολικούς όπως είπε, διευκρινίζοντας μάλιστα οτι γνωρίζει οτι κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατόν γιατί δεν το επιτρέπει το Σύνταγμα.

Τώρα τι νόημα έχει να εκλεγεί μετανάστρια για Πρόεδρος της Δημοκρατίας, πώς μια τέτοια υποψηφιότητα θα μπορέσει να ενώσει τους Ελληνες πίσω από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας μόνο ο Κρίτων Αρσένης το γνωρίζει.

Ο ίδιος πάντως φάνηκε από το ύφος του να νομίζει οτι η πρόταση του εκτός από πρωτότυπη είναι και επιτυχημένη.λ

Τι είπε στην εκπομπή του Ε ο Κρίτων Αρσένης:
Κρίτων Αρσένης: Θα ήθελα ένα πρόσωπο. Μια επιτυχημένη μετανάστρια στην Ελλάδα, που να έχει την ελληνική υπηκοότητα.

Δημοσιογράφος: Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας πρέπει να έχει πολιτικό υπόβαθρο, πρέπει να μπορεί να συναντάει ξένους ηγέτες. Να μιλήσει με διπλωματικό τρόπο

Κρίτων Αρσένης: Ξέρω ότι αυτό δεν γίνεται γιατί δεν το επιτρέπει το Σύνταγμα που επιβάλει ότι και οι δύο γονείς πρέπει να είναι Ελληνες. Κακώς το απαγορεύει. Αυτό θα ήθελα. Μια γυναίκα που έχει έρθει στην Ελλάδα και έχει ενσωματωθεί στην Ελλάδα...

Βασίλης Οικονόμου: Δηλαδή αλλοδαπό πρόεδρο της Δημοκρατίας θέλετε; Εγω νόμιζα οτι θέλετε Ελληνα που έχει επιστρέψει στην Ελλάδα από το εξωτερικό..

Κρίτων Αρσένης: Θέλω για Πρόεδρο της Δημοκρατίας μια πετυχημένη αλλοδαπή μετανάστρια thetoc

Μάλιστα, το έκανε… θέμα ο ίδιος στο facebook!

Post A Comment:

1 comment

vasiliaείπε...

Ξερετε τι ειαι η ΟικογενιαΖβαρουφακηΖ. Ειναιμιααποτις μεγαλιτερεσΕβραικες οικογενιες τον Ζπλανιτη.συνγκρινετε με τους Ζκαστρο της Ζκουβας, καιμερικες Εβραικες ΖΓαλλικεςκτλ εσεις πουδιααζεετιγραφω, βλεπετε το Ζ κεφαλεο? Ειναι οι Εβραιοι που μας παρσολουθουν συνεχια γιαχρονια, καιτελικα μας διωξανε απο το Ελληνικο ΦΒ.

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

-->