Περίεργη πληροφορία για επιστροφή  εξ ουρανού των Σείριων

To ότι σταμάτησα να βάζω άρθρα μεταφυσικού περιεχόμενου αναζήτησης κτλ δεν σημαίνει ότι έπεσα στο επίπεδο του όχλου που όλη του την ζωή ζει σε ένα Matrix, αλλα για τους εξής λογούς:

1: Τα ερπετά και τα ορκ τους καραδοκούν παντού, όπως και εξαφάνισαν δεκάδες ανεξάρτητα blog με τέτοια θέματα από το 2014 και μάζεψαν τον όχλο σε δίκες τους έγκυρες πήγες και νεοελλήνων που ουδεμιά σχέση έχουν με τετοια θέματα ακριβώς γιατί ειναι Νεοέλληνες, ρίχνοντας τον όχλο σε υλιστικό επίπεδο γίνεται σαν το ζωικό βασίλειο συνεπώς ελέγχεται εύκολα ακόμα και πως να σκέφτεται....

2: Η μαζα έτσι όπως έχει γίνει θεωρεί πιο ενδιαφέρον τις ηλιθιότητες που βάζουν έγκυρες πήγες και τα νέα της ημέρας και ούτε καν σε στηρίζουν..

3: Δεν ειναι όλα για όλους τι να κάτσεις να πεις σε έναν Νεοέλληνα που από την φύση του γεννήθηκε δούλος? αυτοι η κατηγορία νεοελλήνων δεν αναρωτιέται για τίποτα υιοθετεί ότι την μάθεις ακόμα και αν δεν έχει λογική ελεγχεις την εκπαίδευση τους ελεγχεις και αυτούς, αφου ειναι ανίκανοι να σκεφτούν κάτι άλλο, και βασικός λόγος που έκαναν τους πάντες να σπουδάζουν ειναι για να γίνουν χρήσιμοι κάπου πχ σε εταιρίες ερπετών,και ο καθε ηλίθιος έχει ένα πτυχίο και νομίζει ότι ειναι έξυπνος,και από τους 100 μονο ένας αξίζει.

4: Λιγοστεύουν οι καυκάσιου γένους (οι αληθινοί απόγονοι αρχαίων )που ερευνούσαν τα πάντα εκ φύσεως , και πολλοι απο αυτούς έχουν παρασυρθεί και έχουν πέσει στο επίπεδο νεοελλήνων...Στο δια ταύτα:

Στον Σείριο υπήρχε ένας έκπτωτος που πήρε την εξουσία με το έτσι θέλω
Αλλά οι υπόλοιποι Σείριοι τον έδιωξαν και ήρθε στην γη και είναι με την πλευρά τον Οβριών ( που είναι δημιουργία πειράματος σειριων ) και ότι θέλει το κακό των Ελλήνων ( που είναι και αυτοί δημιούργημα από πείραμα αλλά ποιο πετυχημένοι
Και ότι οι Ιουδαίοι φοβούνται την δεύτερη έλευση των Ελλήνων από το Σείριο
Γιατί ξέρουν ότι θα είναι καταδικασμενοι σε ήτα εάν θα έρθουν...Όταν έρθουν ξέρουν ότι θα νικηθούν 100% είναι αποτέλεσμα κακού πειράματος (Έτσι λένε )...

Ο πλανήτης (η Γη) είχε όλα τα συστατικά για να υπάρξει ζωή και κάνανε πειράματα οι σειριοι για να δημιουργηθεί ζωή στην Γη..

Ενδιαφέρον πληροφορία , άλλα κάτι δεν κολλάει με αλλα που γνωρίζω, και τα οποία δείχνουν ότι μετά έγινε η εισβολή τους στο πλανήτη μονο με ένα σκάφος αυτό που ξέρετε ως ιπτάμενο δίσκο, και φυσικά από κάπου έκλεψαν η βρήκαν την τεχνολογία και έκαναν εισβολή,καθώς ειναι ανίκανοι να κάνουν εφευρέσεις, και έβαλαν τα αυγά του κακού και εξαπλωθεί το κακό όπως ο καρκίνος η σπορά "των θεών", γνωστό αυτό,τα γκοιμ και τα ορκ νομίζουν ότι ο άνθρωπος έγινε ως δια μαγείας απο μαϊμούδες έτσι τους έμαθαν τα ερπετά τα οποίοι ειναι οι δημιουργοί των γκοιμ-δούλοι που ανήκουν και πολλοι Νεοέλληνες , από τοτε έως σημερα από άλλου περιμένουν εισβολή και απο άλλου γίνεται! αλλιως περιμένουν εισβολή όπως σε ταινίες και αλλιώς γίνεται ! καλα ένας δεν αναρωτήθηκε ότι για να βάζουν τα ορκ τους να χλευάζουν θέματα με εξωγήινους ότι κάτι θέλουν να κρύψουν?? και πολλά άλλα που δεν υπάρχουν σε καμιά έγκυρη πηγή τους και αν υπάρχουν ειναι μονο για τα χλευάσουν του τύπου με τι χαζομάρες ασχολούνται! ασχοληθείτε με σοβαρά πράγματα πχ με ποδόσφαιρο!!!! που τυχαια το δημιούργησαν ερπετά αντιγράφοντας αρχαίο παιχνίδι ώστε να κάνουν τον όχλο δογματικό από μικρο να γίνει βερίκοκο το κέντρο του δόγματος στο εγκέφαλο του, και στην συνεχεία να γίνει δογματικός στα κόμματα τους και τα βλέπει όλα δογματικά και οχι αντικειμενικά ...

Στο σημείο όμως που λέει ότι φοβούνται την επιστροφή ίσως να ευσταθεί! και ταιριάζει με αυτό που είχε πει ο "κακός" Γιόζεφ Γκαίμπελς, η κατα τον κοιμισμένο απο μαρξιστικά ψέμματα δήθεν υπουργός προπαγάνδας!γελάνε και οι πέτρες οχι με αυτούς αλλα με αυτούς που τους πιστεύουν και έχουν κάνει δεδομένα τε ψέμματα τους!πάντως το 2014 όταν με το ίντερνετ είδα πρώτη φορά ότι ορδες νεοελλήνων πιστεύουν οτι οι Γερμανοί ηταν Μογγόλοι επειδή έτσι τους είπαν και έμαθαν!έπαθα σοκ!! εδώ δεν μιλάμε και απλή εξαπάτηση αλλα έλλειψη στοιχειώδους λογικής από δηθεν μορφωμένους με πτυχία δεν αξίζει ούτε να μιλάς με τέτοιους Νεοέλληνες οι ζουλου πιο πολύ μυαλό έχουν !! καλυτερα να μιλήσεις στην Γάτα σου θα καταλάβει οτι δεν γίνεται να ήρθαν τόσες εφευρέσεις από Μογγόλους και οτι ξανθός Μογγόλος δεν υπάρχει!(το 1935 ηταν γεμάτο καυκάσιους ξανθούς η Γερμανία σήμερα έγινε σαν την Ελλάδα και αυτα τα γκοιμ αναπαράγουν ότι ηλιθιότητες τους έμαθαν και εκεί )

Όσοι δεν καταλαβαίνουν τίποτα από όλα αυτά αντί να χλευάζουν για να καλύψουν την κατωτερότητα τους όπως καθε μοχθηρός, αυτά δεν ειναι για την ράτσα τους,ειναι σαν μιλούσαν οι "κακοί ναζι" στους αμόρφωτους και 500 χρονιά πίσω χωριάτες το 40, ότι στην Ελλάδα υπάρχουν είσοδοι προς των κάτω κόσμο που ο χριστιανισμός πήγε και έκτισε εκκλησίες για να καλύψει εισόδους... Νεοέλληνας κατηγορίας γκοχιμ :ουγκ! τι θεωρίες συνωμοσίας ειναι αυτές? ουγκ!!τι πίνεις ουγκ!!! ακριβώς γιαυτό σας έλεγαν κατώτερους μιγάδες της μεσογείου και χάος των λαών οι "Μογγόλοι" το 40,αυτοί που σας έδωσαν τόση τεχνολογία έψαχναν για θεωρίες συνωμοσίας! η ηλιθιότητα της ηλιθιότητας!!! να πάτε σε αυτές τις έγκυρες και "πατριωτικές" σελίδες πιο κάτω γιαυτό τόσα χρονιά δεν μάθατε τίποτα από το ίντερνετ πολλοι γιαούριδές Νεοέλληνες :

Στο μεταξύ εκεί που άλλοι δεν ξέρουν καν αληθινή ιστορια αλλα μαρξιστική και ακριβώς τα αντίστροφα, οι "κακοί ναζι" σκότωσαν "κακόμοιρους και αθώους Έλληνες", που τελικά ηταν μοχθηρά ερπετά με τα ορκ τους που το έπαιζαν αθώοι χωριάτες,που οχι μονο έσφαξαν με θηριώδες τρόπο ως δαίμονες που ξεπήδησαν από την κόλαση στην Γη Γερμανούς χωρίς λόγο, μετά έσφαζαν σαν αρνιά όσους ηταν ίδιο γένος με τους "κακούς ναζι" σε όλη την Ελλάδα (καυκάσιους) δήθεν ως ιδεολογικούς αντίπαλους από φυλετικό μίσος, όπως έκαναν σε όλη την Ευρώπη, έτσι έμειναν περισσότεροι Νεοέλληνες στην Ελλάδα κατηγορίας γκοχιμ που δεν καταλαβαίνουν τίποτα .... Δεν έχουν απαντηθεί πολλά ακόμα όπως:

Κάποια ρώτησε απο που αντλείς πληροφορίες? από την λογική!!! που απουσιάζει από πολλούς αλλα και με "μηνύματα" από άλλου! όπως έκανε εφευρέσεις ο Tesla ..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications