“Ζήτησα εισαγγελική εντολή κι έβγαλαν όπλο μπροστά στα παιδιά μου”

Από τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης 18/12, βρίσκεται σε εξέλιξη τριπλή επιχείρηση εκκένωσης κτιρίων που τελούν υπό κατάληψη στο Κουκάκι, στις οδούς Ματρόζου, Παναιτωλίου και Αρβάλη.

Στη διάρκεια των εκκενώσεων, έγινε χρήση χημικών και κρότου λάμψης από την Αστυνομία, ενώ οι καταληψίες πέταξαν αντικείμενα προς τις αστυνομικές δυνάμεις.

Ωστόσο, εντύπωση προκαλεί μία καταγγελία που έγινε από ιδιοκτήτη διπλανού κτιρίου από αυτό που τελεί υπό κατάληψη στην οδό Ματρόζου, ο οποίος δήλωσε πως ομάδα αστυνομικών ζήτησαν άδεια για να ανέβουν στην ταράτσα του σπιτιού του ώστε να ενισχύσουν την επιχείρηση εκκένωσης.

Όπως μετέδωσε το OPEN TV, όταν εκείνος αρνήθηκε και απάντησε ότι αυτό θα γίνει μόνο εάν έχουν εισαγγελική εντολή, οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι του, έβγαλαν όπλα μπροστά στα δύο παιδιά του και τον συνέλαβαν. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, οι αστυνομικοί της ΕΚΑΜ και της ΟΠΚΕ, που εισήλθαν στα κτίρια της οδού Ματρόζου 45, Παναιτωλίου 21 και Αρβάλη 3, προσήγαγαν δύο άτομα από το πρώτο, τέσσερα (3 γυναίκες και έναν άνδρα) από το δεύτερο και δύο (έναν άνδρα, μια γυναίκα) από το τρίτο.

Η στιγμή της σύλληψης πατέρα και γιου στην ταράτσα του σπιτιού τους:

alphafreepres

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications