Χαλκίδα - Ξέσπασμα κατοίκων: «Δεν αντέχουμε άλλους αλλοδαπούς»

Όταν όλοι στην Ελλάδα καταντήσουν σαν αυτά τα δογματικά ορκ αμφίβολου ράτσας και μειωμένης νοημοσύνης και αντίληψης(γιαυτό και δεν έχουν ιστορικά ούτε έναν εφευρέτη), αλλα ειναι άκρως μοχθηροί που προσκυνούν άλλους ελληνόφωνους συγκεκριμενης ράτσας, οπού καθοδηγούν και αυτά τα ορκ, να ξέρετε ότι δεν θα υπάρχουν ούτε για δείγμα Ευρωπαϊκό γένους στην Ελλάδα τουτέστιν απόγονοι αρχαιων! όμοιος και σε όλες τις χώρες της Ευρώπης!....

Σε μια χώρα που 700.000 ζωντανά με βάση τα Like διαβάζουν σελίδα συμμοριτών (5 στο alexa) εκ των οποίων ο ένας αδίσταχτος συμμορίτης εμφανίζεται ως ειδικός και σε μια άλλη επίσημη σελιδα συμμοριτών αδελφή μιας άλλης γεμάτης ελληνόφωνους που δηλώνουν ανθέλληνες , αυτόματα σκέφτεσαι μήπως τελικα ειναι άξιοι της μοίρα τους οι Νεοέλληνες? μάλιστα ίδιοι συμμορίτες εμφανίζονται σε 2-3 δήθεν διαφορετικές σελίδες τους δηθεν ως ειδικοί επι πάντως και όλες στην πρώτη θέση!

Μια από τα ίδια 700.000 Like και σε μια άλλη έγκυρη πηγή τους που κάνει συχνά πυκνά παραχάραξη της ιστορίας και βάζει ιστορικά ψέμματα που στερούνται λογικής και αρέσκεται να βάζει για κακούς ναζι που φταίνε για τα πάντα!! οι ελληνόφωνοι συμμορίτες συγκεκριμένης ράτσας μαζί με τα ορκ τους ειναι γύρο στους 50.000 με βάση τα like σε επίσημη φωλιά τους, οι υπόλοιποι ειναι Νεοέλληνες που εχουν αποκτήσει σημιτική "λογική" και παρασύρουν όσους έχουν απομείνει από την γενοκτονία το 1940-1950 και στην Ελλάδα του ευρωπαϊκού γένους ως φασίστες! ο νεοέλληνας ουγκάνος που καμιά σχέση δεν έχει με αρχαίους νομίζει ότι οι κομμουνιστές τσιχαντιστες της εποχής σκότωναν δήθεν ιδεολογικούς αντιπάλους, η ηλιθιότητα της ηλιθιότητας!

Το πρώτο πράγμα που παρατήρησα όταν μπήκα στο ίντερνετ το 2014-2015 ειναι οτι όλες οι σελίδες που λένε για κακούς ναζι που σκότωσαν δήθεν "κακόμοιρους αθώους Έλληνες" ειναι ελληνόφωνων! και νεοελλήνων που αναπαράγουν τους πρώτους, και επίσης την αφύσικη συμπεριφορά των λεγόμενων κομμουνιστών που ούτε διάλογο δεν μπορούν να κάνουν, ο Νεοέλληνας εκτός τόπου και χρόνου και σε αυτό! το γελοίο ειναι ότι εμφανίζονται ως προοδευτικοί ενώ ειναι το ακριβώς αντίθετο! όπως σε όλα όσα λένε σχεδόν ισχύουν τα αντίθετα ..

Σε συμβολικό κλείσιμο της Υψηλής Γέφυρας στη Χαλκίδα, που κράτησε λίγα λεπτά, πραγματοποίησαν το πρωί κάτοικοι από την Αυλίδα μαζί με την Δημοτική Αρχή Χαλκιδέων...

Διαμαρτύρονται για το νέο ΚΕΦΕΑ που κατασκευάζεται στην Ριτσώνα και για τις κλοπές που γίνονται από αλλοδαπούς του υπάρχοντος ΚΕΦΕΑ στα γειτονικά χωράφια και επιχειρήσεις.

Ζητούν από την πολιτεία να δώσει αποζημιώσεις στους αγρότες για τις ζημιές που έχουν υποστεί, να αυξηθούν τα μέτρα ασφαλείας και να μην έρθει νέο κύμα αλλοδαπών στην περιοχή τους.

Βέβαια αυτό δεν πρόκειται να γίνει, όπως είναι φυσικό, αφού καθημερινά τα νησιά κατακλύζονται από εκατοντάδες εισβολείς οι οποίοι στη συνέχεια και στο πλαίσιο του σχεδίου για την αλλοίωση του πληθυσμού, μεταφέρονται στην περίφημη ενδοχώρα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications