Φορτηγάκι μπουκάρει σε αεροδρόμιο και τα κάνει όλα λίμπα - Βίντεο

Την τρομακτική στιγμή που ένα φορτηγάκι μπουκάρει με φουλ ταχύτητα στο χώρο αναμονής σε αεροδρόμιο στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την τροχαία αυτοκινητοδρόμων της πολιτείας της Φλόριντα, ο 40χρονος Χουάν Μονσίβις κατηγορείται ότι έριξε το pickup όχημά του μέσα στο αεροδρόμιο, προκαλώντας, ευτυχώς, μόνο υλικές ζημιές, με τον οδηγό ωστόσο να είναι σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο.

Στο σοκαριστικό βίντεο φαίνονται και δύο υπάλληλοι να σκύβουν πίσω από πάγκο, καθώς βλέπουν το όχημα να έρχεται κατά πάνω τους.

Όπως ανέφερε η αστυνομία, ο οδηγός του φορτηγού έτρεχε στον αυτοκινητόδρομο, με τους αστυνομικούς να προσπαθούν ανεπιτυχώς να τον σταματήσουν. Λίγες στιγμές αργότερα, ο Μονσίβις ρίχνει το όχημά στο χώρο μεταφοράς αποσκευών του αεροδρομίου sarasota-Bradenton International Airport, στη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

«Είναι φοβερό που δεν τραυματίστηκε κανείς», σχολίασε ο αστυνομικός της τροχαίας αυτοκινητοδρόμων, Κεν Γουότσον.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι εκείνη τη στιγμή το αεροδρόμιο ήταν σχεδόν άδειο, καθώς η τελευταία προγραμματισμένη πτήση είχε προσγειωθεί πριν από 20 λεπτά.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications