Έγκλημα στην ΚρήτηΈγκλημα στην Κρήτη: Ατάραχος ο 54χρονος συζυγοκτόνος - Δήλωσε μετανιωμένος - Βίντεο

Η γυναίκα είχε βρεθεί μπρούμυτα στο κρεβάτι, ενώ το αίμα της βρισκόταν και στον τοίχο. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι δέχτηκε τους πυροβολισμούς από κοντινή απόσταση.

Στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου οδηγήθηκε το πρωί ο 54χρονος που πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα την 33χρονη σύζυγό του τα ξημερώματα της Κυριακής, στο σπίτι τους όπου βρισκόταν και ο τετράχρονος γιος τους.

Ο άνδρας φορούσε χειροπέδες και είχε κουκούλα στο κεφάλι, ενώ όπως μεταδίδει το cretalive.gr, πέρασε το κατώφλι των Δικαστηρίων ψύχραιμος και ατάραχος προκειμένου ο εισαγγελέας να του ασκήσει διώξεις.

Ο ίδιος δήλωσε «μετανιωμένος» και «συντετριμμένος», ενώ του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Πήρε προθεσμία και αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή για τη δολοφονία της 33χρονης συζύγου του.

«Υπήρξε λόγος» Σύμφωνα με τη δικηγόρο του «υπήρξε λόγος» που ο 54χρονος «έχασε τον έλεγχο του εαυτού του και δυστυχώς προέβη σε αυτή την πράξη. Στέρησε τη ζωή της συζύγου του που αγαπούσε τόσο πολύ. Δυστυχώς αυτό είναι κάτι που δεν ανατρέπεται τώρα, αλλά οι δικαστικές αρχές είναι προφανές ότι θα εξετάσουν όλους τους ισχυρισμούς του. Διότι δεν είναι ένας άνθρωπος που γεννήθηκε για να σκοτώσει, ούτε κι ένας άνθρωπος εγκληματίας».

Όπως ανέφερε η ίδια, σχολιάζοντας τα όσα αναφέρονται για περιστατικά βίας σε βάρος του θύματος, δεν γνωρίζει κάτι, «αυτό που ακούγεται δεν αφορά τη Δικαιοσύνη. «Ό,τι προκύπτει από τη δικογραφία, από τα στοιχεία που υπάρχουν, αυτά θα κριθούν. Κι από τους ισχυρισμούς του που είναι σοβαροί» πρόσθεσε.
Σύμφωνα με τη δικηγόρο υπεράσπισης ο δράστης δεν έχει ακόμα συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί, ενώ παραδόθηκε όταν εξασφάλισε το παιδί στους οικείους του.

Όπως υποστήριξε ότι ο πελάτης της «οδηγήθηκε σε αυτή την πράξη διότι προφανώς διαταραχθηκε σημαντικά η ήρεμη συζυγική ζωή από λόγους που αφορούσαν την ίδια. Για αυτό το λόγο ο άνθρωπος αυτός οδηγήθηκε εδώ».

Το ιστορικό
Υπενθυμίζεται ότι ο 54χρονος φέρεται να πυροβόλησε δύο φορές την 33χρονη σύζυγό του εντός της οικίας τους, μετά και από νυχτερινή έξοδο που είχαν, στην οποία φαίνεται να είχαν ένταση μεταξύ τους.

Είχε προηγηθεί έντονη λογομαχία που οδήγησε στην τραγική κατάληξη με την 33χρονη να πέφτει νεκρή μέσα στο υπνοδωμάτιο του παιδιού της. Η γυναίκα βρέθηκε αιμόφυρτη, μπρούμυτα στο κρεβάτι, ενώ το αίμα της βρισκόταν και στον τοίχο. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι δέχτηκε τους πυροβολισμούς από κοντινή απόσταση.

Από την έρευνα στο σπίτι της οικογένειας, αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν ένα καταγραφικό κλειστού κυκλώματος, το οποίο αναμένεται να σταλεί στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ για να διαπιστωθεί εάν ήταν σε λειτουργία και εάν έχει καταγράψει κάτι.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications