Σκότωσε την αδερφή του επειδή τον μπλόκαρε στο Facebook

Ένας 27χρονος από την Αλάσκα των ΗΠΑ πυροβόλησε και σκότωσε την μικρότερη αδερφή του επειδή εκείνη τον… μπλόκαρε από το Facebook.

O Μόζες Τόνι Κρόου επέλεξε την ημέρα της Γιορτής των Ευχαριστιών – μια κατά παράδοση οικογενειακή γιορτή – για να πυροβολήσει θανάσιμα την αδερφή του, Αμάντα Ρόουζ.

Η δολοφονία έγινε μπροστά στα μάτια της γιαγιάς των δύο αδερφιών και ενώ η Αμάντα κρατούσε στην αγκαλιά της το μόλις 1 έτους παιδί της.

Πώς έγινε το φονικό
Ανήμερα του Thanksgiving, η οικογένεια είχε μαζευτεί στο σπίτι τους στο Άνκορατζ της Αλάσκα.

Σύμφωνα με όσα περιέγραψε η γιαγιά στους αστυνομικούς, η 23χρονη Αμάντα καθόταν σε μια καρέκλα με το παιδάκι της, όταν εμφανίστηκε ο 27χρονος που ήταν αναστατωμένος με την απόφαση της αδερφής του να τον κάνει block ή unfiend από το Facebook.

H ηλικιωμένη γυναίκα είπε, επίσης, ότι ξαφνικά ο Μόζες Κρόου έβγαλε ένα όπλο, σημάδεψε την αδερφή του και πυροβόλησε.

Ο θείος των δύο αδερφιών βρισκόταν εκείνη την ώρα στην κουζίνα και άκουσε τον πυροβολισμό, σύμφωνα με το περιοδικό People.

Υποστηρίζει ότι πυροβόλησε κατά λάθος την αδερφή του
Ο 27χρονος μετά τον πυροβολισμό φέρεται να είπε στην γιαγιά του να μην καλέσει την αστυνομία γιατί επρόκειτο για ατύχημα.

Την ίδια εκδοχή υποστήριξε ο δράστης και στους αστυνομικούς, ότι δηλαδή πυροβόλησε κατά λάθος την 23χρονη με ένα Glock το οποίο «γύριζε στα δάχτυλά του όταν αυτό εκπυρσοκρότησε».

Ο νεαρός αντιμετωπίζει τώρα την κατηγορία για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ενώ παραμένει προφυλακισμένος καθώς δικαστής όρισε εγγύηση 500.000 δολαρίων.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications