Υπόθεση θανάτου Λίνας Κοεμτζή: Επίσπευση των ερευνών ζητεί η οικογένεια της φοιτήτριας

Διαμαρτύρονται οι γονείς της Λίνας Κοεμτζή πως υπάρχει καθυστέρηση στις έρευνες και πως δεν έχουν ενημέρωση για την πρόοδο αυτών κι έτσι αυτό που θα ζητήσουν το πρωί της Τετάρτης είναι η επίσπευση των διαδικασιών.

Είχαν στείλει μία επιστολή πριν από δύο εβδομάδες, μέσω του δικηγόρου τους, Αντώνη Ξυλουργίδη, στον νέο εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Θα τους δεχτεί ο αντεισαγγελέας, θα του παραθέσουν όλα τα στοιχεία που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και τους κάνουν να πιστεύουν πως η κόρη τους δεν αυτοκτόνησε, και πως πίσω από τον θάνατό της κρύβονται ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί, που την απειλούσαν με ροζ βίντεο και φωτογραφίες.

Επίσης, θα ζητήσουν κατ’ αντιπαράσταση εξέταση μαρτύρων και αναπαράσταση-αυτοψία στον χώρο της εστίας για να αναδειχθούν, όπως λένε, οι αντιφάσεις που υπάρχουν στις μέχρι τώρα καταθέσεις.

Μέσα στην εβδομάδα θα κληθεί για συμπληρωματική κατάθεση μάρτυρας από τα Γιαννιτσά, (σσ. είναι ο τόπος καταγωγής της άτυχης φοιτήτριας), στο πλαίσιο διαλεύκανσης των συνθηκών θανάτου της 22χρονης, η οποία έχασε τη ζωή της στις 28 Νοεμβρίου του 2016, συμπληρώνονται δηλαδή μεθαύριο τρία χρόνια ακριβώς.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications