Μοντέλο γέννησε στο πάτωμα του μπάνιου χωρίς να ξέρει καν ότι είναι έγκυος - Φωτογραφίες

Ένα μοντέλο από τη Μελβούρνη της Αυστραλίας γέννησε ξαφνικά στο πάτωμα του μπάνιου της, ενώ δεν γνώριζε καν ότι είναι έγκυος.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει το αυστραλέζικο ΜΜΕ, 7news.com, η 23χρονη Έριν Λανγκμάιντ γέννησε την κορούλα της Ίσλα, ξαφνικά, στο πάτωμα του μπάνιου της πριν δυο βδομάδες, χωρίς προηγούμενες ενδείξεις ότι είναι έγκυος.

Η 23χρονη δεν είχε ούτε κοιλιά ούτε πρωινές αδιαθεσίες ούτε λιγούρες κι ενώ έκανε κι αντισυλληπτικές ενέσεις.

«Πήγαινα κανονικά στη δουλειά και όλα τα ρούχα μου μού έκαναν.
Στ΄αλήθεια δεν υπήρχε καμιά ένδειξη ότι ήμουν έγκυος», ανέφερε η νεαρή μανούλα που δεν είχε πάρει χαμπάρι για την εγκυμοσύνη της, στην εφημερίδα Sunrise.

«Όλοι έκαναν πραγματικό αγώνα δρόμου για να οργανώσουν τα πάντα για μας, ενώ ήμαστε στο νοσοκομείο. Τώρα μαθαίνουμε πώς να είμαστε γονείς», λέει το 23χρονο μοντέλο από την Αυστραλία.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι μπορεί ένα τέτοιο συμβάν να ακούγεται εντελώς απίστευτο, αλλά αυτού του είδους οι εγκυμοσύνες-έκπληξη είναι πιο συχνές απ’ όσο νομίζετε.

Μία στις 500 γυναίκες δεν γνωρίζει πως είναι έγκυος προτού φτάσει στην 20η εβδομάδα της κύησης, ενώ μια στις 2.500 δεν παίρνει χαμπάρι για το έμβρυο, παρά μονάχα τη στιγμή της γέννας.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications