Μωρό γεννήθηκε με μουσούδα γουρουνιού - Βίντεο

Σοκ έχουν προκαλέσει στο Διαδίκτυο οι εικόνες ενός νεογέννητου κοριτσιού που γεννήθηκε με μύτη που μοιάζει με μουσούδα γουρουνιού, ενώ τ’ αυτιά της μικρούλας βρίσκονται στο λαιμό της και το στόμα της είναι μόλις και μετά βίας ορατό.

Το βρέφος, σύμφωνα με τις αναφορές, γεννήθηκε σε ιδιωτική κλινική στην πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν, Μπακού, και φέρει ευδιάκριτες γενετικές ανωμαλίες, οι οποίες θα έπρεπε να έχουν εντοπιστεί ήδη από τα πρώτα στάδια της εγκυμοσύνης.

Όπως αναφέρει η βρετανική Daily Star, το μωρό μόλις και με τα βίας έχει στόμα, ενώ η μυτούλα της μοιάζει με τη μουσούδα γουρουνιού. Και τα δυο της αυτιά φαίνεται να φύονται, αντί για το κεφάλι της, στο λαιμό της.

Το κατά τ' άλλα απολύτως υγιές νεογέννητο κοριτσάκι μόλις και με τα βίας έχει στόμα, ενώ η μυτούλα της μοιάζει με τη μουσούδα γουρουνιού. Και τα δυο της αυτιά φαίνεται να φύονται, αντί για το κεφάλι της, στο σβέρκο της.

Παρά τα, ομολογουμένως, παράξενα χαρακτηριστικά της, σύμφωνα με τους γιατρούς, το μωράκι είναι καλά στην υγεία του και πρόκειται να ζήσει.

Δείτε το βίντεο:

sputniknews

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications