Λαθρομετανάστης μαχαίρωσε αστυνομικό στη Θράκη (vid.)

Δυστυχώς όπως αποδεικνύεται από τα γεγονότα η κατάσταση με το μεταναστευτικό ζήτημα που βιώνει η χώρα μας αποκτά ολοένα και πιο επικίνδυνα χαρακτηριστικά. Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με την έγκυρη ιστοσελίδα Τουρκικά Νέα λαθρομετανάστης μαχαίρωσε Αστυνομικό στην Ροδόπη. Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της 17ης Νοεμβρίου στο ύψος του χωριού Σώστης του νομού Ροδόπης.

Αστυνομικοί που επέστρεφαν από το χωριό Ίασμος, στο ύψος του χωριού Σώστης, σταμάτησαν για να ελέγξουν ομάδα λαθρομεταναστών που κινούνταν στην περιοχή. Τους ζήτησαν τα χαρτιά και ένας εξ αυτών έβγαλε μαχαίρι, τραυμάτισε τον ένα εκ των Αστυνομικών και ακολούθως διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση./p>

Είναι αξιοσημείωτο ότι ο λαθρομετανάστης βορειοαφρικανικής καταγωγής επιτέθηκε χωρίς δισταγμό στο όργανο της Τάκης του Ελληνικού Κράτους με μαχαίρι πριονωτό με λαβή την στιγμή που ο Αστυνομικός του έκανε ένα τυπικό έλεγχο…Ο τραυματίας Αστυνομικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κομοτηνής όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου ενώ ο δράστης αναζητείται.

Όπως αναφέρουν σχετικά Ο ΧΡΟΝΟΣ και το

maronnews

ο λαθρομετανάστης επέφερε 5 συνολικά μαχαιριές στον Αστυνομικό, προκαλώντας του επιφανειακά τραύματα σε χέρια και λαιμό: τρεις στο αριστερό χέρι και δύο στο κεφάλι με αυτές στο χέρι να κρίνονται βαθιές, ενώ αυτές που προκλήθηκαν στο κεφάλι είναι επιφανειακές

Για μια ακόμη φορά το ζήτημα της ταυτότητας και της προέλευσης των ατόμων που εισέρχονται παρανόμως στην Ελλάδα έρχεται στο προσκήνιο προκαλώντας πολλά ερωτήματα για την αφέλεια με την οποία πολιτικοί φορείς και λοιπά κέντρα επηρεασμού της κοινής γνώμης αντιμετωπίζουν αυτή την βραδυφλεγή βόμβα.

Μια “βόμβα” η οποία η οποία μπορεί να προκαλέσει σοβαρά κοινωνικά και πολιτικά προβλήματα, σε μία χώρα η οποία προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της μετά από 10 χρόνια οικονομικής και κοινωνικής κρίσης.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications