Ηνωμένες Πολιτείες:Οι men in black «εξαναγκάζουν»  αξιωματικούς να ακυρώσουν τη μαρτυρία τους για τα UFO

Αρκετοί Αμερικανοί αξιωματικοί και ναυτικοί μάρτυρες την περίφημη υπόθεση "Nimitz UFO" στην οποία οι πιλότοι ακολούθησαν ένα αντικείμενο UFO.

Πρόσφατα, πέντε από αυτούς τους αξιωματούχους ανακοίνωσαν ότι "άγνωστοι άνθρωποι" με μαύρα ρούχα εμφανίστηκαν λίγο μετά το περιστατικό του Nimitz UFO, δηλώνοντας ότι ήθελαν όλο το υλικό, δηλαδή τις ηχογραφήσεις και τα βίντεο του περιστατικού.

Το αμερικανικό πλοίο που βρισκόταν 160 χιλιόμετρα από τη νότια ακτή της Καλιφόρνια ανίχνευσε μη φυσιολογικά σήματα στα ραντάρ από ένα αντικείμενο στον ουρανό.

Αυτά τα σήματα ήταν ακατανόητα και δεν φαινόταν να αντιστοιχούν σε κανένα γνωστό αεροσκάφος. Στη συνέχεια εστάλησαν δύο αεροσκάφη προς αναγνώριση . Προς έκπληξή τους, βρήκαν ένα UFO, του οποίου η συμπεριφορά και η ταχύτητα του παραβίαζαν τους γνωστούς νομούς της φυσικής.

Ένας από τους πιλότους κατόρθωσε να καταγράψει το εξωγήινο σκάφος σε βίντεο, και ειναι το γνωστό βίντεο που διέρρευσε στα τέλη του 2017 , μαζί με δύο άλλες παρατηρήσεις UFO.

Πριν από λίγες μέρες, πέντε βετεράνοι του Πολεμικού Ναυτικού έδωσαν συνέντευξη και μίλησαν για την εμπειρία τους κατά τη διάρκεια του περιστατικού. Ήταν μέρος της ομάδας 11 Carrier Attack και πραγματοποίησαν άσκηση στο πολεμικό πλοίο USS Princeton προτού αποσταλούν στην Αραβική Θάλασσα.

"Τα παράξενα σήματα στο ραντάρ προήλθαν από ένα αντικείμενο που άλλαζε ταχύτατα", δήλωσε ο Gary Voorhis, ένας από αυτούς που είδαν το UFO με κιάλια. "Φαινόταν σαν μια φωσφορίζουσα λάμψη και κινούνταν προς διαφορετικές κατευθύνσεις."

Μετά από αυτές τις δηλώσεις κάποιος του είπε να παραδώσει τα αρχεία καταγραφής, αναγκάζοντάς τον επίσης να σβήσει οποιαδήποτε καταγραφή του περιστατικού στο σκάφος. "Μου είπαν να σβήσω όλα όσα είχαμε καταγράψει!"

Ομοίως έγινε και στον Petty Officer Patrick 'PJ' Hughes, ο οποίος ήταν τότε τεχνικός της αεροπορίας, δήλωσε ότι ο ανώτερος του και δύο άγνωστοι άντρες του ζήτησαν να παραδώσει όλους τους σκληρούς δίσκους. Ωστόσο, ο πιλότος David Fravor, ένας από τους πιλότους ο οποίος είδε το μυστηριώδες αντικείμενο κοντά στο αεροπλάνο του, είπε μια διαφορετική ιστορία πριν από μερικούς μήνες.

Σε προηγούμενες συνεντεύξεις, ανέφερε ότι τα βίντεο με τα UFO εξαφανίστηκαν όχι επειδή τους το είπαν οι "Άνδρες σε Μαύρα", αλλά επειδή κατά λάθος έγινε διαγραφή των αρχείων ..Πήγε να καλύψει ότι τους ζήτησαν να τα σβήσουν επειδή γνωρίζουν τις μεθόδους εκβιασμού τους. Ο Fravor δήλωσε επίσης στους New York Times ότι ο υπολοχαγός Jim Slaight που ταυτοποίησε το αντικείμενο είπε ότι είχε μήκος 12 μέτρα.

©AETOS NEWS : Σχετικό πρόσφατο ντοκιμαντέρ :

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications