5 μαχαιριές δέχθηκε αστυνομικός από Λαθρομετανάστη στην Ροδόπη

Με πριονωτό επαγγελματικό μαχαίρι επιτέθηκε ο λαθρομετανάστης στον αστυνομικό σε έλεγχο που επιχείρησε κλιμάκιο της αστυνομίας στην Ροδόπη.

Είναι προφανές ότι αυτοί που μπαίνουν στον Έβρο δεν είναι πρόσφυγες, αλλά επικίνδυνοι, οπλισμένοι, λαθρομετανάστες, οι οποίοι κυκλοφορούν ανεξέλεγκτα στις Ελληνικές πόλεις. Τα ΜΜΕ όμως συνεχίζουν να τους βαφτίζουν.. όλους πρόσφυγες και να μας δείχνουν ψευδώς μόνο φωτογραφίες με μάνες και μικρά παιδιά, την στιγμή που νεαροί άνδρες οπλισμένοι.. Μπαίνουν ανεξέλεγκτα από τα σύνορα.

Τα τραύματα πραγματικά ανατριχιάζουν στην όψη και αποδίδουν το πόσο κοντά βρέθηκε στο μοιραίο χτύπημα. Ο αστυνομικός φέρει δύο μαχαιριές στην παλάμη του, μία μαχαιριά στον αριστερό του ώμο και δύο μαχαιριές στο κεφάλι του, από το πίσω μέρος. Σύμφωνα με επιβεβαιωμένη πληροφορία του «Χ» ο αλλοδαπός δράστης επιτέθηκε στον αστυνομικό με μαχαίρι πριονωτό με λαβή, που θεωρείται επαγγελματικό μαχαίρι.

Σύμφωνα με τις τελευταίες αναλυτικές πληροφορίες, το περιστατικό που συνέβη σήμερα (Κυριακή 17/11) το απόγευμα ήταν στην Εγνατία Οδό μεταξύ Πολυάνθου και Σώστη. Δύο αστυνομικοί έκαναν σήμα στάσης για έλεγχο σε νεαρό (περί των 20-25 ετών) αλλοδαπό, πράττοντας αρμοδίως όσα όφειλαν.

Ο αλλοδαπός, παράνομος μετανάστης, απώθησε το νεαρό αστυνομικό και τράπηκε πεζός σε φυγή. Όταν ο αστυνομικός τον ακινητοποίησε, ο αλλοδαπός εμφάνισε το επαγγελματικό του μαχαίρι και άρχισε να επιτίθεται στον αστυνομικό καταφέροντάς του 5 μαχαιριές!

Τον 25χρονο αστυνομικό μετέφερε στο νοσοκομείο ο συνάδελφός του. Αυτή την ώρα ο τραυματισμένος βρίσκεται στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής.Με πληροφορίες xronos.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications