Η Κορομηλά τα «χώνει» σε Λιάγκα για τον φοιτητή που εκσπερμάτωσε: Το μέτρο πια χάθηκε! Λυπάμαι!

«Το να μη μπορείς να ξεχωρίσεις την τηλεοπτική “πλάκα” από την πραγματικότητα, ίσως και να είναι χαριτωμένο κάποιες φορές. Το να μη μπορείς να ξεχωρίσεις όμως το “αστείο” από τη σ@ξουαλική επίθεση, είναι τουλάχιστον επικίνδυνο. Το μέτρο πια χάθηκε! Λυπάμαι!», γράφει η Ρούλα Κορομηλά για τον Γιώργο Λιάγκα.

Συγκεκριμένα, η δημοφιλής παρουσιάστρια αναφέρθηκε με ανάρτησή της στο Twitter στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στο ΣΚΑΪ, όπου επέλεξαν να διακωμωδήσουν με σκετσάκι το περιστατικό με τον νεαρό που εκσπερμάτισε στην πλάτη φοιτήτριας στη βιβλιοθήκη του ΑΠΘ.

​Να σημειώσουμε πως η συγκεκριμένη αναπαράσταση προκάλεσε την οργή των χρηστών των social media.ο παρουσιαστής της εκπομπής απολογήθηκε δημοσίως για όσα έγιναν και ειπώθηκαν χθες.

Από την πλευρά του ο δημοφιλής παρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας, μετά τις αντιδράσεις, την επόμενη ημέρα, έσπευσε να απολογηθεί μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες.

«Είναι σαφές ότι η συγκεκριμένη πράξη είναι μια απόλυτα καταδικαστέα πράξη από όλους. Γιατί κάνεις κάτι χωρίς τη συναίνεση του άλλου ανθρώπου μιλάμε για μια βίαιη πράξη, ένα βιασμό, είναι ξεκάθαρο. Και μια τέτοια πράξη είναι απολύτως καταδικαστέα από όλους. Εμείς εδώ ως εκπομπή κάναμε ένα λάθος χθες. Το συγκεκριμένο θέμα το αντιμετωπίσαμε, όπως θα το αντιμετωπίζαμε σε ένα καφενείο ή σε μια παρέα. Γιατί έχει και μια αστεία διάσταση. Και πήραμε την αστεία διάσταση κάνοντας μια πλάκα και μη δίνοντας την ξεκάθαρα στάση και θέση όλων μας ότι αυτό είναι απόλυτα καταδικαστέο. Και επειδή στενοχωρήσαμε κάποιον κόσμο, να πούμε ότι σε καμία περίπτωση δεν το θέλαμε. Και η θέση μας είναι αυτή ξεκάθαρα και δεν θα μπορούσε να είναι άλλη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται πως μια 20χρονη κατήγγειλε πως την ώρα που διάβαζε σε βιβλιοθήκη του ΑΠΘ ένιωσε κάτι στην πλάτη της και διαπίστωσε πως η μπλούζα της είχε λερωθεί με σπέρμα.

Στη συνέχεια γύρισε και είδε έναν νεαρό ακριβώς πίσω της που την κοίταζε και ο οποίος αμέσως τράπηκε σε φυγή, αλλά, λίγο αργότερα, ακινητοποιήθηκε από φύλακα της σχολής.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications