Μοίρες αμφίβιων Καταδρομών: Η «ασπίδα» του ΕΣ στο Αιγαίο, σε ένα παράλληλο κόσμο! σε αυτό άπλα υπάρχουν! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κάτι γελοίοι ελληναράδες στο ίντερνετ βάζουν τίτλους :Μοίρες αμφίβιων Καταδρομών: Η «ασπίδα» του ΕΣ στο Αιγαίο, το (η «ασπίδα» του ΕΣ στο Αιγαίο) που το βλέπουν? η υποκρισία τους δεν έχει όρια, και συνεχίζουν:

Οι Αμφίβιοι Καταδρομείς είναι η δύναμη του ΣΞ που θα επωμιστεί την προστασία των ελληνικών νησιών. Επανδρώνουν νησιά, νησίδες και βραχονησίδες.

Οι αμφίβιες μοίρες καταδρομών Η’ Μ.Α.Κ, Α’ Μ.Α.Κ., Γ’ Μ.Α.Κ., Θ’ Μ.Α.Κ., Ι’ Μ.Α.Κ., Ζ’ Μ.Α.Κ., είναι οι μονάδες σε υπηρεσία των Ελλήνων Αμφίβιων Καταδρομέων (Μυτιλήνη, Χίος, Σάμος, Κως, Ρόδο…)

Εντωμεταξύ οποιος θέλει κάνει εισβολή σε αυτά τα νησιά κάνει ανενόχλητος ντυμένος πρόσφυγας! τι νόημα έχει να έχεις στρατο στα νησιά όταν μπαίνουν ανενόχλητοι όλοι ? να είχαμε να λέγαμε!

Τι θα πει ο Νεοέλληνας: Ανθέλληνα που δεν θέλεις να έχει στρατό η Ελλάδα!

Εσείς είστε ανθέλληνες με την στάση σας ραγιάδες Νεοέλληνες τόσα χρονιά! ακόμα και στο ίντερνετ δείχνετε πόσο ηλίθιοι είστε οι περισσότεροι, τι να σχολιάσεις? ότι διαβάζουν σελίδες συμμοριτών? η του καθε πονηρού που παριστάνει τον πατριώτη για να έχει κόσμο? και για να σας πούμε τα νεα: κανένας από αυτούς που εμφανίζονται ως πατριώτες με ελληνικές σημαίες και "πατριωτικά" post copy paste όλα δεν τους ενδιαφέρει η Ελλάδα αλλα μονο να έχουν κόσμο,ο Νεοέλληνας ραγιάς παριστάνει τον σούπερ Έλληνα με άρθρα άλλων, και πανε και του γράφουν και συγχαρητήρια! η ηλιθιότητας της ηλιθιότητας, γιατί ως πονηρός που ειναι εκτός οτι δεν έχει αξιωθεί να βάλει ένα δικό του άρθρο,έχει γεμίσει την σελίδα facebook ελληνικές σημαίες,γιαυτό αναπαράγουν και προπαγάνδες μαζί για να έχουν καλή θέση στην αναζήτηση, και να τα έχουν καλά με τους συμμορίτες.

Όλοι αυτοι οι φερόμενοι πατριώτες έβαζαν προπαγάνδες ομαδικά πριν τις εκλογές από σελίδες συμμοριτών, και μόλις περασαν οι εκλογές ξαφνικά ξανα έγιναν "πατριώτες"! αλλα ο Νεοέλληνας που να τα πιάσει αυτά?

Ο Νεοέλληνας ραγιάς ούτε αυτά καταλαβαίνει, τσάμπα καθόμασταν και λέγαμε τοσο καιρό τα αυτονόητα σε λαό που οχι μονο δεν καταλαβαίνει τα αυτονόητα αλλα έχει κάνει δεδομένα μαρξιστικά ψέμματα ακόμα και απο δηθεν πατριωτικές σελίδες τόσα χρονιά, με κίνδυνο οχι μονο να μας εξαφανίσουν από το ιντερνέτ αλλα και να μας σκοτώσουν οι συμμορίτες! μέχρι και μασόνο επιστράτευσαν να συκοφαντεί την σελίδα για το λόγο οτι ειναι η μοναδική που έβαλε αληθινή ιστορία, όλα αυτά για το τίποτα, για Νεοέλληνες που ειναι βολεμένοι στο ψέμα τους ...

Οι ηλίθιοι Νεοέλληνες που παριστάνουν τους πατριώτες δεν έμαθαν ούτε τα βασικά από κωδικά HTML μεγα επιστήμη!! ξεχωρίζουν και έτσι οι πονηροί Νεοέλληνες, τι μπορεί να περιμένεις από αυτούς που δεν καταλαβαινουν ούτε τις σελίδες να φτιάξουν? γελάνε οι συμμορίτες με κατι τέτοιους Νεοέλληνες που παριστάνουν τους απόγονους των αρχαίων με ελληνικές σημαίες,εκτός ότι βάζουν ότι βρουν μαζί με προπαγάνδες ότι έχει απήχηση, μερικοι βεβαία έφτιαξαν τις σελίδες τους εταιρίες τα αλλα ειναι εύκολα: πουλάς πατριωτισμό αναπαράγοντας ότι λένε όλοι οι άλλοι, και μαζεύεις κόσμο, το τι ηλιθιότητες αναπαράγουν φερόμενοι πατριώτες τόσα χρονιά δεν λέγεται ,και όταν 10 Νεοέλληνες λένε τα ίδια ψέμματα και ένας μονο την αλήθεια μαντέψτε ποιος θα βγει ο κακός το παιδομάζωμα και οι σφαγές καυκάσιων το 40 εκαναν δουλειά έμειναν περισσότεροι οι Νεοέλληνες αμφίβολου ράτσας που νομίζουν ότι ειναι απόγονοι αρχαίων.

Τι λέμε σε άτομα που μπορουν να καταλάβουν off line για τους Νεοέλληνες πίσω από "πατριωτικές σελίδες" που διαβάζουν επίσης Νεοέλληνες, και από το 2000 διαβάζουν μια σελίδα συμμοριτών για πατριωτική,ενώ βγάζει μάτι σε ποιους ανήκει, και αρέσκεται στην παραχάραξη της ιστορίας κακοί φασίστες και κάλοι κομμουνιστες που έσωσαν την Ελλάδα,και αυτά παρακάτω δεν ειναι τίποτα μπροστά σε αλλα που γκρεμίζουν το Matrix σας, με άμεσες συνέπειες στην προσωπική ζωή σας:

Δείτε το βίντεο τωρα απο μια "πατριωτική" σελίδα που επι χρονιά κανει προπαγάνδα οτι οι "Γερμανοί" επιβάλουν μετρά στην Ελλάδα,(και στην Γερμανία ποιοι επιβάλουν μετρά? ) γιαυτό ειναι παρέα με καθεστωτικές στην πρώτη θέση :

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications