Γοργόνες απήγαγαν μια γυναίκα και την κρατήθηκαν σε μια σπηλιά κάτω από το νερό για δύο εβδομάδες!

Αυτή η απίστευτη ιστορία προέρχεται από την αφρικανική χώρα την Ζιμπάμπουε. Η ιστορία δημοσιεύθηκε στην τοπική σελίδα "Zimbabwe News" .

Μια 34χρονη γυναίκα που ονομάζεται Claris Chama στο χωριό Zenda, στα ανατολικά της χώρας. Τον Σεπτέμβριο, αυτή και η αδελφή της Melody πήγαν να κολυμπήσουν στον ποταμό Sebakwe.

"Η Melody και εγώ επισκεφθήκαμε τον θείο μας κοντά στο ποταμό και αποφασίσαμε να κολυμπήσουμε. Η Melody είδε ένα ψάρι στο νερό και αποφασίσαμε να το πιάσουμε, αλλά όταν το κάναμε αυτό κάτι με άρπαξε και πήγε σε μια υποβρύχια σπηλιά. το ανώτερο σώμα του ήταν σαν άνθρωπος και το κάτω μισό ήταν σαν ψάρι" λέει ο Claris.

Οι γοργόνες ήταν πολύ όμορφες και είχαν μακριά μαλλιά. Η Claris Chama όσο καιρό ηταν αιχμάλωτη στο σπήλαιο οι γοργόνες την τάιζαν μόνο με ωμά ψάρια.

"Δεν μου άρεσε να φάω ωμό ψάρι, αλλά δεν είχα άλλη επιλογή, αναγκάστηκα να τα φάω".

Γιατί οι γοργόνες την κράτησαν αιχμάλωτη ειναι άγνωστο, ενώ ήταν αιχμάλωτη, η αδελφή της Melody είπε σε άλλα μέλη της οικογένειας ότι τα κακά πνεύματα την είχαν τραβήξει στο νερό και η οικογένεια της άρχισε να ζητά βοήθεια από διάφορους προφήτες και μάγους.

Κάποιοι από αυτούς αρνήθηκαν να τους βοηθήσουν,και άλλοι είπαν ότι την πήραν γοργόνες και ήταν ήδη νεκρή. Ένας "μάγος" απαίτησε να δώσουν δύο αγελάδες για να επιστρέψει στην οικογένεια της το νεκρό σώμα της Claris για ταφή.

"Ήμασταν τυχεροί και συναντήσαμε τον προφήτη Majibaba Edborn, ο οποίος είπε ότι θα μας βοηθούσε εντελώς δωρεάν." Στις 6 Οκτωβρίου, η οικογένειά μας και άλλοι κάτοικοι συγκεντρώθηκαν στο ποτάμι, όπου θα γινόταν μια τελετουργία ".

Λίγο αργότερα, η Claris εμφανίστηκε αναίσθητη στην επιφάνεια του ποταμού. Ο μάγος διέταξε τα μέλη της οικογένειας να σταθούν γύρω από το σώμα της και να φτύνουν πάνω της μέχρι να επανέλθει. Το έκαναν και σύντομα η Clarice άνοιξε τα μάτια της.

"Οι γοργόνες είπαν ότι έπρεπε να πάω σπίτι γιατί άρχισαν να με ψάχνουν και μου έδωσαν ένα καλάθι με δώρα . Όταν ξύπνησα είδα πολλούς ανθρώπους γύρο μου, και ήμουν πολύ αδύναμη και ο μάγος έκαψε αμέσως το καλάθι στο έδαφος με τα δώρα απο τις γοργόνες " λέει Η Claris Chama.

Σχετικά με τις γοργόνες που ζουν στον ποταμό Sebakva, ιστορίες και θρύλοι κυκλοφορούν εδώ και πολλά χρονιά αλλα μένουν σε τοπικό επίπεδο. Το νερό σε αυτό το ποτάμι είναι εκπληκτικά πολύ καθαρό και όλα τα γύρω χωριά παίρνουν νερό από αυτό το ποτάμι για να πιουν.

Είναι δύσκολο να πούμε τι πραγματικά συνέβη με την Clarice Chama. Οι κάτοικοι της Ζιμπάμπουε είναι εξαιρετικά θρησκευτικοί και κάθε ασυνήθιστο πράγμα το θεωρούν ως πληγές των κακών πνευμάτων, που εκεί συχνά ονομάζονται ξωτικά.

Το 2017, οι γοργόνες στη Ζιμπάμπουε κατηγορήθηκαν ότι σκότωσαν δύο ανθρώπους και όχι μόνο τους σκότωσαν, αλλά και τεμάχισαν τα σώμα τους. Γεγονός είναι ότι οι γοργόνες στη Ζιμπάμπουε είναι επίσης κοινώς γνωστές με την ονομασία κανιμπάλες.

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications