Θρήνος για τη Βενετία Γιαννεριά – Από σοβαρή ασθένεια έσβησε η 16χρονη μαθήτρια

Το τελευταίο «αντίο» είπαν το Σάββατο 12.10 στην άτυχη Βενετία Γιαννεριά που «έφυγε» πρόωρα από τη ζωή. Η ανακοίνωση από το 1ο ΕΠΑΛ Χαλκίδας.

Στο πένθος έχει βυθιστεί τις τελευταίες μέρες η Αρτάκη αλλά και το 1ο ΕΠΑΛ Χαλκίδας από τον θάνατο της 16χρονης Βενετίας Γιαννεριά, η οποία έδωσε άνιση μάχη με σοβαρή ασθένεια… την οποία αποκρύπτουν όπως φαίνεται!

Πλήθος κόσμου έδωσε το «παρών» στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Φανερωμένης, στη Νέα Αρτάκη για να «αποχαιρετήσει» την 16χρονη μαθήτρια του 1ου ΕΠΑΛ Χαλκίδας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του eviazoom.gr έπασχε από χρόνια σοβαρή ασθένεια στο αίμα(?).

Συγκινητική και η ανακοίνωση από το 1ο ΕΠΑΛ Χαλκίδας:

«Είναι από τις πιο δύσκολες στιγμές για όλους μας, μαθητές, καθηγητές, γονείς, φίλους να αποχαιρετάμε ένα δικό μας παιδί! Τι λόγια να πούμε για αυτό το κορίτσι που τόσο άδικα και πρόωρα έφυγε για το ταξίδι χωρίς γυρισμό. Ένα κορίτσι που πάλεψε μεχρι το τέλος, που έδωσε μια τόσο δύσκολη μάχη με αξιοπρέπεια και θάρρος.

Βενετία ήσουν ένα χαρισματικό παιδί, όμορφη, πάντα χαμογελαστή, ευγενική και γλυκιά σε κάθε σου κουβέντα, ήρεμη και ευαίσθητη. Ήσουν πάντα πρόθυμη να βοηθήσεις, ξεχωριστή, η κόρη που κάθε γονιός θα ήθελε να έχει, ο κάθε δάσκαλος μαθήτρια, κι ο κάθε φίλος φίλη! Καλό σου ταξίδι αγαπημένη μας Βενετία! Θα είσαι πάντα στο μυαλό μας, στην ψυχή μας, στην καρδιά μας».

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications