Τάσος Ποτσέπης: «Κόπηκε» από τους ειδικούς φρουρούς και ξεσπά δημόσια

Δεν θα ντυθεί στα μπλε τελικά ο Τάσος Ποτσέπης, ο γνωστός και ως «αγάπη μόνο», αφού κόπηκε από την αρμόδια Υγειονομική Επιτροπή της ΕΛΑΣ.

Δεν θα ντυθεί στα μπλε τελικά ο Τάσος Ποτσέπης, ο γνωστός και ως «αγάπη μόνο», αφού κόπηκε από την αρμόδια Υγειονομική Επιτροπή της ΕΛΑΣ, η οποία τον έκρινε ακατάλληλο για να ενταχθεί στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας ως Ειδικός Φρουρός.

Παρά την πολύ υψηλή βαθμολογία που συγκέντρωσε, δεν πέρασε την ψυχολογική αξιολόγηση, αντίθετα από τον αδερφό του Κωνσταντίνο, ο οποίος κρίθηκε ικανός.

Ο 26χρονος είχε καταταχθεί 95ος μεταξύ των 1.500 υποψηφίων οι οποίοι έλαβαν παραπεμπτικό για υγειονομικές και αθλητικές εξετάσεις χάρη στα μόρια που πήρε. Ωστόσο, όταν ολοκληρώθηκε η διαδικασία με την εξέτασή του από ψυχολόγους η αρμόδια Υγειονομική Επιτροπή της Αστυνομίας τον παρέπεμψε σε περαιτέρω αξιολόγηση, η οποία τον έκρινε απορριπτέο.

Το μεσημέρια του Σαββάτου, ο Τάσος Ποτσέπης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Μαζί σου Σαββατοκύριακο» και εξήγησε στην Τατιάνα Στεφανίδου τι ακριβώς συνέβη.

«Η μία αιτιολογία που με έκοψαν έγραφε «έχει την τάση να ωραιοποιεί τις καταστάσεις»… Και παρότι υπήρχε παράγραφος να μην περάσουν παιδιά με τατουάζ, ήρθαν παιδιά με τατουάζ μανίκι και τελικά πέρασαν. Αυτό είναι μεγάλο παράπτωμα…» , είπε χαρακτηριστικά.

Καταλήγοντας, ο ίδιος αποκάλυψε: «Έχω καταθέσει τα χαρτιά μου για το Λιμενικό σώμα. Πάω στο Λιμενικό σώμα γερά και δυναμικά…».

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: Tlife.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications