Μις Γη 2019: Ένας «οικολογικός» διαγωνισμός! αφού έριξαν πρώτα πυρηνικές βόμβες για να κατακτήσουν την Γη

Και ξαφνικά εκεί που γέμισαν τον πλανήτη χημικά βλέπε Βιετνάμ ,πόλεμος του κόλπου κτλ κτλ, και πυρηνικές βόμβες στην Χιροσίμα και το Ναγκασάκι, τώρα που κατέκτησαν τον πλανήτη σκοτώνοντας εκατομμύρια θυμήθηκαν την οικολογία, αφού θεωρούν ιδιοκτησία τους τον πλανήτη και εσάς δούλους τους η και παράσιτα στον πλανήτη γιαυτό πρέπει να εξαφανιστείτε και εσείς(!) μονοί τα λένε βλέπε κατευθυντήριοι λίθοι της Τζώρτζια .

Και δώσε τόνους προπαγάνδας, τα άνωθεν για να τα καταλάβει κάποιος πρέπει να έχει μυστικιστική γνώση για το τι γίνεται στο πλανήτη αυτή την στιγμή,(προϋποθέτει να ειναι και συγκεκριμένο γένος το οποίο οδεύει προς εξαφάνιση ), οι περισσότεροι δεν ξέρουν ούτε τα αυτονόητα, ούτε καν πρόσφατη ιστορία δεν ξέρουν (έχει σχέση με όλα αυτά), η μάλλον νομίζουν ότι ξέρουν και ζουν σε ολοζώντανο Matrix! και η ίδια η αντίληψη τους δεν μπορεί να καταλάβει, αφού φρόντισαν να μείνουν περισσότερα τα @@@@@@ που παρασύρουν και τους άλλους,Νεοέλληνα κοιμισμένε άστο γυρνά πλευρό και κοιμήσου .

Ο διαγωνισμός Μις Γη (Miss Earth 2019) είναι ετήσιος διαγωνισμός ομορφιάς, ο οποίος προωθεί την περιβαλλοντική συνείδηση. Φέτος, διοργανώθηκε στη Μανίλα, στις Φιλιππίνες.

Όμορφες γυναίκες από 80 χώρες ταξίδεψαν μέχρι στις Φιλιππίνες, προκειμένου να διαγωνιστούν για τον τίτλο της Μις Γη (Miss Earth) 2019.

Πρόκειται για έναν ετήσιο διαγωνισμό, από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς ομορφιάς στον κόσμο, μαζί με εκείνους για την ανάδειξη της Μις Υφήλιος και της Μις Κόσμος.

Ωστόσο, προωθεί και την περιβαλλοντική συνείδηση, με τις συμμετέχουσες να αφοσιώνονται σε προγράμματα για την προστασία του περιβάλλοντος.

Οι διαγωνιζόμενες συμμετέχουν για ένα μήνα σε φιλανθρωπικές, κοινωνικές, αθλητικές και οικολογικές εκδηλώσεις.

Ο διαγωνισμός Μις Γη πραγματοποιείται ετησίως υπό την αιγίδα του ΟΗΕ και κάθε χρόνο οι διοργανωτές επιλέγουν ένα συγκεκριμένο θέμα. Φέτος ο διαγωνισμός είναι αφιερωμένος στα λουλούδια.

Το όνομα της νικήτριας του διαγωνισμού θα ανακοινωθεί στις 26 Οκτωβρίου.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications