Ματθαίος Γιαννούλης για Παναγιώτη-Ραφαήλ: «Ξαπλώνω κι έρχεται το βράδυ ένα παιδί στο όνειρό μου»

Ο Ματθαίος Γιαννούλης αναφέρει πως ακόμη κι αν η Πολιτεία έχει εγκαταλείψει τον μικρό ήρωα εμείς οι απλοί άνθρωποι είμαστε δίπλα του.

Με ένα τραγούδι και δυο λόγια ο τραγουδιστής Ματθαίος Γιαννούλης εξέφρασε την συμπαράστασή του στον μικρό Παναγιώτη Ραφαήλ που περιμένει να έρθει η στιγμή για το ταξίδι ελπίδας και χαράς στην Βοστώνη.

Σε βίντεο που ανέβασε ο καλλιτέχνης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είπε χαρακτηριστικά πως ακόμη κι αν η Πολιτεία έχει εγκαταλείψει τον μικρό ήρωα εμείς οι απλοί άνθρωποι είμαστε δίπλα του. Είπε ακόμη πως όλα τα νυχτοκάματά τους από την εμφάνισή τους χθες Τετάρτη, θα πάνε στο παιδί που παλεύει από τον 2ο μήνα της ζωής του με την ασθένεια της νωτιαίας μυικής ατροφίας τύπου Ι.

Ο Ματθαίος Γιαννούλης κάλεσε όλους του Έλληνες με ό,τι μπορεί ο καθένας, ακόμη και ένα ευρώ, να συμβάλλουν ώστε να συγκεντρωθούν τα 3 εκατομμύρια που απαιτούνται για την μετάβαση του 18μηνου Παναγιώτη Ραφαήλ στην Βοστώνη, εκεί όπου θα έχει τη δυνατότητα να υποβληθεί στη γονιδιακή θεραπεία που θα τον απαλλάξει από το πρόβλημά του, την ίδια ακριβώς θεραπεία στην οποία υποβλήθηκε με έξοδα του κυπριακού κράτους πριν μερικές μέρες και ο μικρός Αντώνης.

Μέχρι χθες το απόγευμα πάντως από την ευαισθησία και γενναιοδωρία του κόσμου είχαν συγκεντρωθεί 1,630.000 ευρώ και το ποσό συνεχίζει να ανεβαίνει συνεχώς.

Δείτε το βίντεο του Ματθαίου Γιαννούλη για τον Παναγιώτη-Ραφαήλ:

Omegalive.com.cy

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications