Πρώην υπάλληλος των ΗΠΑ επιβεβαιώνει 4 τύπους εξωγήινων που γνωρίζει η κυβέρνηση των ΗΠΑ

Τα τελευταία χρόνια εντοπίστηκαν δύο διαστρικά αντικείμενα που εισήλθαν στο ηλιακό μας σύστημα. Στις 22 Σεπτεμβρίου 2019,και ένα μη αναγνωρισμένο ιπτάμενο αντικείμενο καταγράφηκε στις 7 Μαΐου 2019.

Ο συνταξιούχος αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας Ρίτσαρντ Ντότι (Richard Doty), σε συνέντευξή του στον Δρ. Steven Greer, δήλωσε: "Η κυβέρνηση των ΗΠΑ γνωρίζει τουλάχιστον τέσσερα διαφορετικά είδη εξωγήινων που έχουν επισκεφθεί τον κόσμο μας" ..

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του, είδε φωτογραφίες εξωγήινων και μίλησε για μια συγκεκριμένη εξωγήινη βιολογική οντότητα που ονομάζεται EBEN".

"Η πρώτη μοιάζει με έντομο, με τεράστια μάτια, πολύ μεγάλο κεφάλι και μικρό σώμα. Δύο διαφορετικούς βραχίονες σαν χέρια ."Αρκετές αρθρώσεις στα πόδια, και κάτι σαν μια φούσκα μπροστά. Και ειναι στο μέγεθος ενός μέσου ανθρώπου.

Στη συνέχεια μια άλλη εικόνα αντιπροσωπεύει ένα ψηλό, λεπτό ανθρωποειδές με μακριά χέρια που φτάνουν στα γόνατά του. Ένα λεπτό, σχεδόν ανθρώπινο πρόσωπο. Δεν έχει τρίχες και τα μάτια τους είναι παρόμοια με εκείνα μιας γάτας.

Το τρίτο δείχνει τους γνωστούς που ονομάζονται Grey alien, αυτό το πλάσμα δημιουργήθηκε γενετικά από άλλη εξωγήινη βιολογική οντότητα.

"Και η τελευταία είναι η εξωγήινη βιολογική οντότητα "EBEN". Το "EBEN",ειναι περίπου ένα μέτρο σε ύψος, δεν φαίνεται να έχει αυτιά, εκτός από την παρουσία μιας εγκοπής στη θέση της μύτης και πολύ μεγάλα μάτια. Με πολύ σφιχτή στολή, έχει επίσης στο κεφαλή μια συσκευή, πιθανόν για να επικοινωνούν.

Πάντα μας λένε ότι είμαστε μόνοι στο σύμπαν, αλλά δεν είναι έτσι, απλά κοιτάξτε την τεράστια έκταση του σύμπαν για να καταλάβετε ότι μπορεί να υπάρχουν εξωγήινες φυλές. Πιστεύετε ότι αυτά τα όντα ειναι από το δικό μας κόσμο;

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications