Επίθεση στη συναγωγή στη Γερμανία: Πάει καιρός που είχε να εμφανιστεί ξανα κανένας «κακός φασίστας»!

Τι λένε :Μανιφέστο είχε ανεβάσει στο Διαδίκτυο ο δράστης της επίθεσης στη συναγωγή στη Χάλε στη Γερμανία, στην οποία έχασαν τη ζωή τους δύο άνθρωποι.

Ο ένοπλος που άνοιξε πυρ, χθες σε συναγωγή στη Χάλε στη νοτιοανατολική Γερμανία, και ο οποίος μετέδιδε ζωντανά στο Διαδίκτυο στιγμές της επίθεσης του, είχε ανεβάσει επίσης στο Ίντερνετ μανιφέστο, πριν από περίπου μία εβδομάδα, όπως έγινε γνωστό.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε στο Twitter η Ρίτα Κατς, επικεφαλής του SITE, το οποίο ειδικεύεται στην παρακολούθηση της τρομοκρατικής δραστηριότητας στο διαδίκτυο, ήλθε στο φως της δημοσιότητας ένα κείμενο - μανιφέστο με εικόνες όπλων που χρησιμοποίησε ο ίδιος.

​Παράλληλα, αναφέρεται ο σκοπός του δράστη να «σκοτώσει όσο περισσότερους μη λευκούς ήταν δυνατόν», μεταξύ των οποίων και Εβραίους. Το μανιφέστο φέρεται να δημιουργήθηκε πριν από περίπου μία εβδομάδα, ήτοι την 1η Οκτωβρίου και αποδεικνύει μεταξύ άλλων τις προετοιμασίες του δράστη προτού πραγματοποιήσει την επίθεση.

​Η γερμανική εφημερίδα Die Welt ανέφερε, εν τω μεταξύ, ότι το κείμενο, έκτασης περίπου δέκα σελίδων, συνταγμένο στην αγγλική γλώσσα, αναφέρεται ρητώς στο σχέδιο του δράστη να επιτεθεί στη συναγωγή της Χάλε την ημέρα της εβραϊκής γιορτής του Γιομ Κιπούρ.Ο δράστης μετέδιδε ζωντανά την επίθεσή του στο Twitch για 35 λεπτά και περίπου 2.200 ανθρώποι παρακολούθησαν πλάνα.

Η επίθεση στοίχισε τη ζωή σε δύο ανθρώπους. Σε ό,τι αφορά τον δράστη, σύμφωνα με το Spiegel, πρόκειται για 27χρονο Γερμανό υπήκοο, νεοναζί, με αντισημιτικές αντιλήψεις.

Ο Δράστης μετέδιδε ζωντανά στο Διαδίκτυο στιγμές της επίθεσης του(!) και δεν κατάλαβε κανένας τίποτα? εμείς ότι βάζουμε στο facebook το παρακολουθουν πάντως!

Νεοναζί, με αντισημιτικές αντιλήψεις! το παράξενο θα ηταν να ηταν κομμουνιστής! την τελευταία φορά πάντως που εμφάνισαν κάποιον ως "Νεοναζί" ηταν δικός τους πράκτορας που πήρε οδηγίες και προφανώς και όπλο απευθείας από μια μασονική λέσχη της Βρετανίας..Και πάρα το γεγονός οτι οι ίδιοι οι μουσουλμάνοι στο τέμενος που έκανε επίθεση έλεγαν ποιοι τον έβαλαν σε βίντεο όλα τα έγκυρα ΜΜΕ μαζικής αποβλάκωσης δεν είπαν τίποτα και το παρουσίαζαν ως "Νεοναζί"!

Για να δούμε και ποια ειναι αυτή Rita Katz γιατί για γνήσια Γερμανίδα δεν φαίνεται: Η Rita Katz (γεννημένη στο Ιράκ 1963) είναι αναλυτής της τρομοκρατίας και συνιδρυτής της ομάδας Intelligence Search International Terrorist Entities (SITE) , μιας ιδιωτικής εταιρείας πληροφοριών που εδρεύει στην Ουάσινγκτον .

Το Ινστιτούτο παρακολουθεί παγκόσμια τρομοκρατικά δίκτυα και βίντεο και προειδοποίησης για βομβιστικές επιθέσεις αυτοκτονίας από τα δίκτυα τρομοκρατικών ομάδων.Η Katz, γεννήθηκε στη Βασόρα του νότιου Ιράκ το 1963 σε μια πλούσια ιρακινή ιουδαϊκή οικογένεια. Μονοί τους τα λένε :https://en.wikipedia.org/wiki/Rita_Katz συμπέρασμα .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications