Ανατροπή στην υπόθεση της Αμερικανίδας βιολόγου: Δεν βρέθηκε γενετικό υλικό που να «δείχνει» βιασμό

Οι εργαστηριακές εξετάσεις δεν εντόπισαν γενετικό υλικό στην άτυχη Αμερικανίδα που να οδηγεί στο συμπέρασμα ότι είχε βιαστεί πριν δολοφονηθεί από τον 27χρονο καθ’ ομολογίαν δράστη.

Πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητα φερνουν ανατροπή στην υπόθεση δολοφονίας της Αμερικανίδας βιολόγου στην Κρήτη, Σούζαν Ίτον.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Star, δεν βρέθηκε γενετ

ικό υλικό του καθ’ ομολογίαν δράστη στη βιολόγο που να οδηγεί στο συμπέρασμα ότι είχε βιαστεί προτού δολοφονηθεί από τον 27χρονο. Γενετικό υλικό θύματος και δράστη έχει εντοπιστεί, συγκεκριμένα, σε ρούχα και των δύο, σε πετσέτες, στο αυτοκίνητο του κατηγορούμενου με το οποίο τη χτύπησε.

Ακόμη, οι εργαστηριακές εξετάσεις αποκλείουν τη συμμετοχή στο έγκλημα τρίτου ατόμου.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με προηγούμενες πληροφορίες, στην απολογία του ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Σούζαν Ίτον παραδέχθηκε ότι χτύπησε με το αμάξι του την 60χρονη και τη βίασε τρεις φορές.

Ο ίδιος φέρεται να έχει δηλώσει ότι την είδε στον δρόμο και τη χτύπησε ελαφρά με το αυτοκίνητό του.

«Τότε θόλωσα, με κατέλαβαν δαιμονικές δυνάμεις, πάτησα γκάζι και πέρασα από πάνω της», φέρεται να έχει πει ακόμη, ενώ στη συνέχεια, ο ίδιος φέρεται να έβαλε την άτυχη γυναίκα στο πορτ παγκάζ, μεταφέροντάς την στο καταφύγιο, όπου και ασέλγησε πάνω της, σύμφωνα πάντα με τα όσα φέρεται να έχει δηλώσει ο 27χρονος.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications