Αστυνομικός «συλλάμβανε» «κουνελάκια» του Playboy με τα εσώρουχα - Βίντεο

Από τα καθήκοντά του απαλλάχθηκε αστυνομικός του τμήματος του Μαϊάμι Μπιτς, καθώς στη δημοσιότητα βγήκαν διάφορα βίντεο όπου παρίστανε ότι συλλάμβανε «κουνελάκια» του Playboy.

Συγκεκριμένα, στα βίντεο που αρχικώς βγήκαν στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης Instagram, o αστυνομικός Γουίλιαμ Μπίκερ συνοδεύει τα «αλυσοδεμένα» μοντέλα με τα εσώρουχα στο αστυνομικό τμήμα, στο πλαίσιο υποτιθέμενης σύλληψης.

O αστυνομικός Γουίλιαμ Μπίκερ συνοδεύει τα «αλυσοδεμένα» μοντέλα με τα σέξι εσώρουχα στο αστυνομικό τμήμα
Σε άλλο βίντεο, τα μοντέλα φαίνονται να λικνίζονται στο πίσω κάθισμα περιπολικού, ενώ σε άλλο ο αστυνομικός του τμήματος του Μαϊάμι Μπιτς κάθεται σε όχημα τύπου «γουρούνα» και τα μοντέλα τον ευχαριστούν, που τις άφησε ελεύθερες.

«Κανένα πρόβλημα, Απολαύστε την κοινωνία, μου αρέσει να προστατεύω και να υπηρετώ. Να έχετε μια όμορφη ημέρα, κυρίες», ακούγεται ο Μπίκερ να λέει στο βίντεο.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι μια από τις γυναίκες είναι η Φράνια Τζέιμς, ένα από τα μοντέλα του Playboy. Για τις άλλες δυο κοπέλες, ωστόσο, δεν εξακριβώθηκε η ανάλογη ιδιότητά τους.

«Τα καλά κορίτσια έγιναν κακά. Νομίζετε ότι θα τα καταφέρναμε στη φυλακή», σχολιάζει ένα από τα άλλα δύο κορίτσια, που ανήρτησε το βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram.

Από την πλευρά της, η αστυνομία του Μαϊάμι Μπιτς, σε δήλωσή του επικεφαλής, Ρίτσαρντ Κλέμεντς, επιβεβαίωσε την απαλλαγή καθηκόντων του αστυνομικού Μπίκερ και την τοποθέτησή του σε υποχρεωτική αργία, μέχρι το πόρισμα της εσωτερικής έρευνας.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το συγκεκριμένο περιστατικό προκάλεσε την έντονη αντίδραση της τοπικής κοινωνίας και των αρχών του Μαϊάμι Μπιτς.

«Αυτά τα βίντεο είναι εξαιρετικά ντροπιαστικά», δήλωσε, χαρακτηριστικά, δημοτικό στέλεχος του Μαϊάμι Μπιτς.

«Είναι αηδιαστικό ότι ένας εκπρόσωπος του αστυνομικού τμήματος και της πόλης στο σύνολό της διάλεξε να συμμετάσχει σε ένα τέτοιο βίντεο. Εξευτέλισε τους άντρες και τις γυναίκες της αστυνομίας του Μαϊάμι, που καθημερινά δουλεύουν σκληρά για να υπηρετήσουν και να προστατεύσουν την κοινωνία μας, από ελεεινές πράξεις όπως το τραφίκινγκ ανθρώπων και σεξουαλικά εγκλήματα, σχολίασε ο δημοτικός υπεύθυνος Τζίμι Μοράλες, στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό, WSVN.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications