Καταγγελία κατά GNTM για τα μοντέλα με τα εσώρουχα στο κέντρο της Αθήνας: Κίνδυνος τροχαίων ατυχημάτων!!!

Η περιφορά των μοντέλων του GNTM, που φορούσαν μόνο τα εσώρουχά τους, πάνω σε ανοικτό φορτηγό στο κέντρο της Αθήνας, ενώ έπρεπε να ποζάρουν βρεγμένες κάτω από μια ντουζιέρα προκάλεσε αντιδράσεις και μια επίσημη καταγγελία.

Η έγγραφη καταγγελία που κατέθεσε στο Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο, η μη κυβερνητική οργάνωση, Πρωτοβουλία Πολιτών Για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και την Καταπολέμηση της Διαφθοράς:

«Την 19/09/2019 προβλήθηκαν σκηνές από την παραγωγή του τηλεοπτικού ριάλιτι GNTM στις οποίες εμφανίζονται υποψήφια διαγωνιζόμενα μοντέλα ημίγυμνα με εσώρουχα και όχι μαγιό να κάνουν ντουζ επάνω σε μια εν κινήσει ανοικτή νταλίκα η οποία εκινείτο πέριξ των κεντρικών οδών της Αθήνας με κίνδυνο τροχαίων ατυχημάτων.

Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον διοικητή της Τροχαίας Αθηνών κ. Παπαφιλίππου αν υπήρχε άδεια για την εν λόγω ενέργεια ή όχι, ο διοικητής μας απάντησε αρνητικά.

Ως εκ τούτου σας παρακαλούμε όπως εξετάσετε την εν λόγω περίπτωση και αν υπάρχει χροιά ποινικών ενδείξεων να την διαβιβάσετε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών».

Πάντως κατά τη διάρκεια της προβολής του συγκεκριμένου επεισοδίου, οι κριτές ανέφεραν ότι έχουν λάβει άδεια από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων, τους ανθρώπους των οποίων ευχαρίστησαν για τη διευκόλυνση που τους παρείχαν.

"Mη κυβερνητική οργάνωση"! μάλλον ενοχλήθηκαν γιατί έχουν βάλει μια μαύρη στο GNTM για τους γνωστούς λογούς, και τους γύρισε μπούμερανγκ με αντίθετα αποτελέσματα, καθώς έχει γίνει αντιπαθητική στους τηλεθεατές από την συμπεριφορά της, εκτός αυτού στο τελευταίο επεισόδιο έλεγε ότι τα μοντέλα δεν πρέπει να έχουν κριτική αντίληψη(!) και έσπευσαν οι καλοθελητές να πουν ότι δεν ήξερε τι σημαίνει ενώ μιλάει άπταιστα ελληνικά.

Μέσα σε αυτά βάλτε και ότι έδιωξαν την χοντρουλά από την πρώτη κιόλας δοκιμασία με τα μπλε μαλλιά σκουλαρίκια στην μύτη και όλο τουπέ αλλα δεν κατέβηκε τον τοίχο, οι αλλες που κατέβηκαν μάλλον ειναι χαζές, μεγάλη σύμφορα(!) τι "κοινωνικό μήνυμα" υπέρ της παχυσαρκίας θα περάσει το GNTM στον όχλο που έχει κριτική αντίληψη 100% ?

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications