Ανατίναξη ΑΤΜ στη Γλυφάδα: Ισχυρή έκρηξη, διαλύθηκαν όλα (vid)

Άγνωστοι έβαλαν στόχο τα ξημερώματα της Παρασκευής (18/10), μηχάνημα ΑΤΜ σε εμπορικό κέντρο στη λεωφόρο Βουλιαγμένης στο ύψος της Γλυφάδας

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα σε ΑΤΜ εμπορικού κέντρου στη Γλυφάδα. Η έκρηξη έγινε στις 04:10 στη λεωφόρο Βουλιαγμένης με αγνώστους να προκαλούν ισχυρή έκρηξη, από την οποία καταστράφηκε το κιόσκι που βρισκόταν το ΑΤΜ, ενώ ένας υπάλληλος σεκιούριτι που βρισκόταν στο σημείο, τραυματίστηκε ελαφρά από τα θραύσματα.

Σύμφωνα με μάρτυρες που επικαλείται το ΟΡΕΝ, οι δράστες ήταν τρεις και έφτασαν στο σημείο με μοτοσικλέτες. Τοποθέτησαν μία μεγάλη ποσότητα εκρηκτικής ύλης και την πυροδότησαν.

Από τις τρεις κασετίνες με χρήματα στο ΑΤΜ, η μια καταστράφηκε ολοσχερώς, στη δεύτερη τα χαρτονομίσματα διαλύθηκαν με τους αγνώστους να παίρνουν τελικά άθικτη μόνο την τρίτη κασετίνα. Έτσι πήραν μόνο την τρίτη κασετίνα και επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο, τα οποία οδηγούσε συνεργός τους. Έφυγαν στο ρεύμα προς Αθήνα με την αστυνομία να κάνει έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications