Η πρώτη απόπειρα ανακατάληψης του Πλανήτη απέτυχε! μονο με ολική καταστροφή τύπου κατακλυσμού  θα γίνει δουλειά!

Την ώρα που οι περισσότεροι δεν έχουν ιδέα ούτε για τα αυτονόητα, λύθηκαν πολλά ερωτήματα που είχα από μικρό, τώρα πια παρατηρώ τον όχλο που ζει σε ένα ολοζώντανο matrix.

Περάσαν 2000 γήινα χρονιά για να ξανά εμφανιστεί το "θεϊκό γένος" στην Ευρώπη ,από οπού έχετε όλη την τεχνολογία σήμερα, ακομα στο μεσαίωνα θα ήσασταν, μετά την πτώση της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας εισβολές βάρβαρων και γενοκτονίες και διαχωρισμό σε χώρες διαίρει και βασίλευε, τώρα πια ούτε μετά από 1000000 χρονιά δεν θα ξανά εμφανιστεί! αυτός ειναι ο λόγος που γίνεται και δεύτερη εισβολή από λεγόμενους μετανάστες. Η πρώτη γίνεται ήδη, από άλλου περιμένουν κάποιου είδους εισβολή και από άλλου γίνεται κάτω από την μύτη σας!!

Οι "ευτυχισμένες μέρες" πέρασαν ανεπίστρεπτη! με το ίντερνετ από το 2011 και μετά, τα "ερπετά" είδαν ότι οι γενοκτονίες που έκαναν σε όλη την Ευρώπη κατα συγκεκριμένου γένους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΧΩΡΑΣ δεν αποδεκάτισαν εντελώς αυτό το συγκεκριμένο γένος.

Πάντως για να κάνεις 2000 χρονιά για να κατακτήσεις την Γη με την βοηθεια των ork που χωρίς αυτά θα ηταν ένα τίποτα δεν τους λες και τοσο έξυπνους! το ερώτημα ειναι που βρήκαν τεχνολογία για να έρθουν στην Γη αφού ειναι ανίκανοι να κάνουν εφευρέσεις?

Αυτή η εικόνα μονο τυχαία δεν ειναι:

Νεοέλληνας: τι "θεωρίες συνωμοσίας" ειναι αυτές ερπετά και αηδίες?? ουγκ! ακριβώς αυτό ειναι το πρόβλημα δηλαδή οι ορδές νεοελλήνων που σκέφτονται με αυτό το τρόπο και ειναι μη πνευματικοί άλλα υλιστές και νομίζουν ότι ειναι απόγονοι αρχαίων!, από νεοελληνες που δεν καταλαβαίνουν τα αυτονόητα δεν περιμένεις να καταλάβουν καν τι εννοείς με τα "ερπετά", γιαυτό εξαφάνισαν από το 2013 έως σημερα όλα τα blog ιστοσελίδες με μεταφυσικά και χλευάζουν ότι θέματα που έχουν να κανουν με εξωγήινους, η ανθρωπινή λογική λέει ότι για να χλευάζουν σημαίνει ότι κάτι θέλουν να κρύψουν πράγματι, προδόθηκαν από μονοί τους! αλλα πολλοι Νεοέλληνες δεν λειτουργούν βάση λογικής. Και μάζεψαν τον όχλο σε έγκυρες δίκες τους πήγες, και διάφορων νεοελλήνων που δεν έχουν εκ φύσεως σχέση με τέτοια θέματα αφού ειναι Νεοέλληνες που παρασύρουν τους πάντες στην αμορφωσιά τους, και προβάλουν τα πτυχία τους ως μεσώ γνώσης ενώ στην ουσία ειναι εντελώς αμόρφωτοι και ανίκανοι να μάθουν κάτι μονοί τους.

Επίσης έγινε κατανοητό γιατί δεν γίνεται παρέμφαση από άνωθεν στην Γη! από το "μικρο σπίτι στο λιβάδι" έκαναν τον κόσμο ταινία θρίλερ οι βάρβαροι που μερικοι εξ αυτών αποκαλούνται και απόγονοι αρχαίων όταν οι αρχαίοι ήσαν ευγενές γένος που δεν έχουν ουδεμιά σχέση! αυτός ειναι και ο λόγος που δεν βλέπουν την χαώδες διάφορα και παρασύρουν και τους άλλους!

Εντωμεταξύ τα "ερπετά" νομίζουν ότι δεν ξέρω την αληθινή φύση τους, και αυτών και των ορκ που τους υπηρετούν συνεπώς έχουμε δυο κακά και οχι ένα! επειδή κάνω το κορόιδο,δυστυχώς έχουν ρίξει τον όχλο σε κατωτέρω επίπεδο νόησης(ακόμα και αυτών που μπορουν να καταλάβουν) για μην αντιλαμβάνεται τίποτα και να ελέγχεται, εδώ και χρονιά.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications