Όταν προωθούν άτομα που τους γυριζουν μπούμερανγκ: Μουτίδου με το GNTM: «Δεν το πιστεύω το επεισόδιο αυτό»!

Και ξαφνικά έγιναν όλοι πονόψυχοι ,και όλοι παριστάνουν τους κάλους στο ίντερνετ και λες αφού ειναι όλοι άγιοι στο ίντερνετ γιατί ο κόσμος πάει από το κακό στο χειρότερο; απλό: η υποκρισία των περισσότερων δεν έχει όρια, αι εκτός αυτού δεν τολμάει να κλ@@σει κανένας προωθημένος την άλλη μέρα ειναι σε όλες τις έγκυρες πήγες, ένας άλλος προωθημένος ενώ έχεις πατήσει 100 φόρες δεν ενδιαφέρομαι στο youtube βγάζει συνεχεία βίντεο του! άλλος φωστήρας από εκεί!

« Ό,τι μαλ… έρχεται στην γκλάβα καθενός, έρχεται και την κάνει εδώ και τα κοριτσάκια το δέχτηκαν», λέει μεταξύ άλλων η ηθοποιός που δεν θα την ήξερε κανένας αν δεν έλεγε αυτά τα γνωστά αριστερίστικα κάθε τόσο.. Είναι δυνατόν να βάζουν έγκυρες πήγες τι είπε κάποια σε βιντεο στο προφίλ της στο facebook? λες και ειναι γνωστή τους?παντού τα ίδια κάνουν προωθούν δικά τους άτομα έως ολόκληρες ιστοσελίδες, αυτά βεβαία ειναι πυρηνική φυσική για πολλούς ..Και συνεχίζουν:

Έξαλλη έγινε η Σοφία Μουτίδου παρακολουθώντας το χθεσινό επεισόδιο του GNTM. Οι 24 κοπέλες που κατάφεραν να περάσουν τις δοκιμασίες του bootcamp κλήθηκαν να φέρουν εις πέρας μια πολύ δύσκολη δοκιμασία και να περπατήσουν σε μια κάθετη πασαρέλα ύψους 30 μέτρων που ξεκινούσε από την κορυφή ενός κτιρίου και οι ίδιες δένονταν με σκοινιά στον αέρα για να την κατέβουν.

Η Σοφία Μουτίδου δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της για τους κινδύνους που έκρυβε αυτή η δοκιμασία…
«Δεν το πιστεύω το επεισόδιο αυτό! Δεν έχει πλάκα όταν ο άλλος φοβάται. Δηλαδή να είναι κριτήριο όποιος θέλει να γίνει μοντέλο να περπατήσει ανάποδα από μια ταράτσα. Που βοηθάει αυτό στην πασαρέλα δεν κατάλαβα. Ό,τι μαλ… έρχεται στην γκλάβα καθενός, έρχεται και την κάνει εδώ και τα κοριτσάκια το δέχτηκαν. Συγχαρητήρια βαθιά στην Πόπη και στην Κατερίνα που είπαν όχι στο παράλογο.

Μοντέλα να γίνουν, αλλά γιατί να είναι υποψήφιες μελλοθάνατες για 3 λεπτά. Και μην αρχίσετε τα σκοινιά είναι ασφαλή. Υπάρχει κόσμος που έχει υψοφοβία και κόσμος που φοβάται να περπατήσει σε πεζούλι. Σοκ», ανέφερε συγκεκριμένα η ηθοποιός.

Μπλα μπλα μπλα!!! αυτά ειναι σε έγκυρες πήγες, δεν βάζουμε καν το βίντεο της!!! μάλλον ενοχλήθηκε που έφυγε η χοντρή! που φτάσαμε να λες μια χοντρή χοντρή αυτό που ειναι και να το θεωρούν μπόουλινγκ αυτό,προφανώς οι μάζες δεν έχουν ιδέα τι ειναι το αληθινό μπόουλινγκ όπως το εννοούν αυτοί, και καμια φυσιολογική (στα μυαλά)χοντρουλά δεν έχει πρόβλημα να την λες έτσι, ενώ αν της λένε όλοι οτι είσαι μια χαρά επικροτούν την παχυσαρκία,πριν 80-100 χρονιά υπήρχαν παχύσαρκοι μονο αυτοι που ειχαν πρόβλημα, στην Κίνα γιατί το 90% ειναι με κανονικά κιλά? ,μήπως έχασαν το ένα πρότυπο? που ειναι το εξής: μια μαύρη που έχει δήθεν βιώσει το ρατσισμό, μια χοντρή που έχει βιώσει το μπόουλινγκ(και καλα) και μια με κάποιο πρόβλημα !!

Την επόμενη φορά ελεύθερη πτώση από τα 300 ποδιά! η να κάνουν πασαρέλα μέσα σε πισινά με το κεφάλι κάτω από το νερό,και οποία αρχίσει αυτά τα κατινίστικα καρδιά μου λες και ειναι καμιά θείτσα 60 χρόνων δρόμο!!!αλλα κάποιους τους βολεύει να μην ειναι δυναμικές οι γυναίκες! στην αρχαία Σπάρτη οχι μονο θα κατεβαίναν αλλα θα ανέβαιναν κιόλας! η πλάκα ειναι ότι αν έβαζαν αντρες ούτε οι μισοί δεν θα κατεβαίναν γιατί οι περισσότεροι ειναι βουτυρόπαιδα και μαμάκηδες αλλα όλοι το παίζουν μάγκες. Βρήκαν ευκαιρία να το παίξουν πονόψυχοι κάποιοι έξυπνοι εκ του ασφαλούς, και μονο δυο δεν κατέβηκαν.

Όλοι κοιτάνε το δεντρό και χάνουν το δάσος! οι περισσότερες που πήγαν εκεί πήγαν είτε για τα λεφτά είτε για γίνουν γνώστες και οχι για γίνουν μοντέλα όπως νομίζουν οι μάζες....

Μπόουλινγκ δεν ειναι αυτό που σας έχουν μάθει, αλλα αυτο εκαναν στην κοπελίτσα με τα γυαλιά χαμηλών τόνων που έπεσαν σαν ύαινες πάνω της, αυτό γίνεται παντού ,οποιος δεν ακολουθεί το κοπάδι να γίνει σαν αυτούς τον θεωρούν και "χαζό" σήμερα, αν είσαι λίγο αγαθός και δεν ασχολείσαι με αυτα που ασχολούνται οι πολλοί σε έφαγαν, και εκμεταλλευτούν την καλοσύνη σου, αυτός ειναι ο λόγος που σε ένα κόσμο αγριμιών και υποκριτών παντού κυριαρχούν οι αδίσταχτοι.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications