Vegan πήγε σε δίκη τους γείτονές της γιατί την ενοχλούσε η μυρωδιά του μπάρμπεκιου τους

Η vegan Cilla Carden εξετάζει την κίνηση περαιτέρω νομικών διαδικασιών αφού το Ανώτατο Δικαστήριο της Δυτικής Αυστραλίας απέρριψε τις καταγγελίες της κατά του… μπάρμπεκιου των γειτόνων της.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η υπόθεση της Cilla Carden, vegan από την Αυστραλία, η οποία κατήγγειλε τους γείτονες της για διατάραξη της προσωπικής της γαλήνης και το σημαντικότερο… πως δεν μπορούσε να κοιμηθεί από την μυρωδιά των κρεατικών που ψήνουν στο μπάρμπεκιου.

Η μάχη της πίσω αυλής με τον γείτονά της Toan Vou, την σύζυγό του και τα παιδιά τους μαίνεται από τον Αύγουστο του 2017, σημειώνει το RT.

Νωρίτερα αυτό το έτος, η υπόθεση της Carden φαινόταν να καταλήγει στο αρχείο, αφού οι ισχυρισμοί της απορρίφθηκαν από το δικαστήριο βάσει έλλειψης αποδεικτικών στοιχείων. Το Ανώτατο Δικαστήριο της Δυτικής Αυστραλίας την απέρριψε αργότερα τον Ιούλιο.

«Η κ. Carden έλαβε μια δίκαιη ευκαιρία να παρουσιάσει την υπόθεσή της και το δικαστήριο διεξήγαγε τη διαδικασία δίκαια και σωστά», ανέφερε ο δικαστής του Ανωτάτου Δικαστηρίου Peter Quinlan στην απόφαση.

Παρά την απόφαση, η Carden έχει δεσμευθεί να συνεχίσει την πάλη της. «Είναι καταστροφικό, φέρνει ένταση, δεν ήμουν σε θέση να κοιμηθώ», δήλωσε, ισχυριζόμενη ότι η μυρωδιά του μαγειρέματος κρέατος, των πουλερικών και των ψαριών εκτός από τον καπνό των τσιγάρων και τον θόρυβο της μπάλας του μπάσκετ έχουν καταστρέψει συνολικά την ποιότητα ζωής της.

Από την πλευρά του, ο Vou ισχυρίζεται ότι, προκειμένου να «διατηρήσει την ηρεμία στην γειτονιά» αφαίρεσε το μπάρμπεκιου και απαγόρευσε στα παιδιά του να παίζουν μπάσκετ στην πίσω αυλή.

Η δημοσιοποίηση της είδησης προκάλεσε αντιδράσεις κατά της Carden. «Μία γείτονας εφιάλτης. Γιατί δεν μπορούν οι άνθρωποι να αφήσουν τους άλλους ανθρώπους να ζήσουν ειρηνικά. Πρέπει να σέβεται τους ανθρώπους γύρω της και τις επιλογές τους», δήλωσε ένας χρήστης των κοινωνικών μέσων.

«Αν θέλετε μία τόσο μεγάλη ελευθερία να μετακομίσετε προς εκεί όπου δεν υπάρχουν άλλοι άνθρωποι», πρότεινε ένας άλλος σχολιαστής.

Σύμφωνα με την παράδοση, ορισμένα τρολ του διαδικτύου έχουν δημιουργήσει την εκδήλωση «Community BBQ for Cilla Carden» στο Facebook, καλώντας την κοινότητα να βοηθήσει την Carden να «βάλει λίγο χοιρινό στο πιάτο της». Η εκδήλωση προφανώς θα λειτουργεί με μια αυστηρή πολιτική «no vegans».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications