«Να δικαστούν οι γονείς των κατηγορούμενων»- Ξεσπά ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη (vid)

Ξεσπά ο πατέρας – “Να δικαστούν οι γονείς των κατηγορούμενων”. Δέκα μήνες μετά την αποτρόπαια δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, οι δύο κατηγορούμενοι παραπέμπονται σε δίκη.

Ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη, Γιάννης Τοπαλούδης ζήτησε να καθίσουν στο εδώλιο και οι γονείς των δύο κατηγορούμενων για την δολοφονία της κόρης του. Μετά την αποκάλυψη ότι οι δύο κατηγορούμενοι θα βρεθούν ενώπιον του δικαστηρίου, με τις κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συναυτουργία, αλλά και για το βιασμό της άτυχης φοιτήτριας, ο πατέρας της μιλώντας στο δελτίο του ΑΝΤ1, ζήτησε να βρεθούν και οι γονείς του 21χρονου Ροδίτη και του 20χρονου Αλβανού στο εδώλιο.

Αυτό, γιατί θεωρεί πως οι γονείς των κατηγορούμενων, προσπάθησαν να αποκρύψουν στοιχεία που αποδεικνύουν την ενοχή τους.
Παράλληλα, ζήτησε να αποκαλυφθούν σε αυτούς τα όσα έκαναν οι φερόμενοι δολοφόνοι της κόρης του, τον Νοέμβριο του 2018.

«Ζούμε και δε ζούμε.
Μεγαλώνουμε το παιδί που μας έμεινε.
Είμαστε ζωντανοί νεκροί», είπε νωρίτερα στην ΕΡΤ, ενώ στον ΑΝΤ1 τόνισε πως στην προσπάθεια απόκρυψης στοιχείων, οι γονείς των κατηγορούμενων, θεωρεί πως είχαν και βοήθεια από το οικείο περιβάλλον τους.

Η άρση απορρήτου των κινητών έφερε νέα στοιχεία
Το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρόδου που παραπέμπει σε δίκη τους δύο κατηγορούμενους, αναφέρει σύμφωνα με την κρατική τηλεόραση, πως «οι κατηγορούμενοι, αποδεχόμενοι πλήρως ο ένας τη συμπεριφορά του άλλου και επιδιώκοντας να εξοντώσουν την παθούσα, κατάφεραν αλλεπάλληλα πλήγματα με γροθιές και σίδερο σιδερώματος στην κεφαλή αυτής, προκαλώντας της έντονη αιμορραγική διήθηση ενώ επιπλέον επιχείρησαν να την θανατώσουν και δια στραγγαλισμού».

Μετά τα νέα στοιχεία που συμπληρώθηκαν στην δικογραφία και τα οποία προέκυψαν από την άρση απορρήτου των κινητών τηλεφώνων των δύο κατηγορουμένων και το άνοιγμα των ηλεκτρονικών τους υπολογιστών, οι κατηγορίες που τους βαραίνουν είναι μεγάλες.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications