Καταγράφηκαν UFO πάνω από τη Βαρκελώνη κατά τη διάρκεια του Παγκόσμιου Συνεδρίου Ουφολογίας (VIDEO)

Αυτό το Σαββατοκύριακο η Βαρκελώνη έγινε το σημείο συνάντησης ερευνητών των UFO και "εξωγήινες" επαφές

Το τρίτο συνέδριο με κεντρικούς ομιλητές όπως ο φυσικός Michio Kaku και ο πρώην σύμβουλος ασφαλείας του Υπουργείου Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου, εξέτασαν την ύπαρξη εξωγήινης ζωής.

Περίπου 1.000 άτομα παρακολούθησαν το Παγκόσμιο Συνέδριο της Ουφολογίας, που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Hesperia Tower στη Βαρκελώνη. Είναι το τρίτο που ξεκίνησε στο βουνό του Montserrat. Το συνέδριο έθεσε επίσης χώρο για τους ανθρώπους που παρακολουθούσαν τα UFO ή είχαν έρθει σε επαφή με αλλοδαπούς για να μοιραστούν τις εμπειρίες τους.

Υπάρχει ζωή πέρα ​​από το ηλιακό σύστημα; Και αν ναι, πότε θα εκδηλωθεί; Η αλήθεια είναι ότι ξεκίνησαν πριν από χρόνια μια διαδικασία αποχαρακτηρισμού εγγράφων που σχετίζονται με την παρατήρηση των περίεργων φαινομένων που είναι γνωστά ως UFO.

Το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ έχει ένα πρωτόκολλο για την καταγραφή αυτών των φαινομένων, καθώς θεωρούν ότι τέτοιες "επιδρομές" σε ελεγχόμενες από τον στρατό περιοχές μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο την ασφάλεια.

Για πρώτη φορά τον Μάιο του 2019, η κυβέρνηση των ΗΠΑ παραδέχθηκε ότι διερευνά αυτά τα γεγονότα και την ύπαρξη στοιχείων . Προς το παρόν όπως λέει η τελευταία φράση των επεισοδίων των X-files - «η αλήθεια είναι εκεί έξω».

Tο ξενοδοχείο Hesperia Barcelona Tower, (Φωτογραφία: José Colon για το Yahoo News)

o Nacho από το κανάλι YouTube Hidden Truth δημοσίευσε ένα βίντεο όπου μπορείτε να δείτε περίεργα αντικείμενα.

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications