«Έξυπνοι» συνεχίζουν να λένε ότι βρήκαν το σημείο πτώσης της πτήσης MH370- “Αυστραλός ερευνητής”!
Οι νέες εξυπνάδες σχετικά με την εξαφάνιση της πτήσης MH370 της Malaysian Airlines, που χάθηκε κάπου στον Ειρηνικό στις 8 Μαρτίου του 2014, παρασέρνοντας στον θάνατο 239 επιβαίνοντες, αφού μίλησαν όλοι οι "ειδικοί" σε έγκυρες πήγες τότε αραδιάζοντας ένα σορό ηλιθιότητες αλλα αν πεις κανένας κάτι που ξεπερνάει το Matrix αμέσως θεωρίες συνωμοσίας όλοι τελικά όπως είχαμε προβλέψει τότε οτι δεν θα το βρουν έτσι και έγινε.

Ο ειδικός σε θέματα πτήσεων, Victor Iannello, ο οποίος είχε λάβει μέρος από την αρχή στις έρευνες εκ μέρους της Κυβέρνησης της Αυστραλίας, ισχυρίζεται πως έχει πλέον την απάντηση για το τι συνέβη στην μοιραία πτήση αλλά και το σημείο στο οποίο έπεσε.

«Πριν μήνες, οι Αρχές μου ζήτησαν να κάνω έναν συνολικό απολογισμό των ερευνών και της δουλειάς μου. Το μέρος όπου ταιριάζουν και συγκλίνουν όλα τα αποτελέσματα είναι στο γεωγραφικό μήκος 34.3S. Δουλεύουμε εδώ και αρκετό καιρό ώστε να εντοπίσουμε τη νέα περιοχή έρευνας», σχολίασε στο Reddit.

Όμως οι αποκαλύψεις δεν σταμάτησαν εκεί: «Τα στοιχεία είναι στην διάθεση της μαλαισιανής Κυβέρνησης. Δεν γνωρίζω αν θα κάνουν κάτι για αυτό. Επίσης, είναι πιθανό να γίνουν ανεξάρτητες έρευνες και μάλιστα άμεσα». Το σημείο το οποίο έχει υποδείξει ο Victor είναι στον Ινδικό ωκεανό, 620 μίλια δυτικά του Περθ της Αυστραλίας.

Ο οργανισμός του Victor, η Radiant Physics, έχει δημοσιεύσει τις ακριβείς συντεταγμένες όπου θεωρεί πως είναι η πτήση. Αυτές είναι 34.3°S 94°E, ένα μέρος όπου συγκλίνουν όλα τα στοιχεία που έχουν διαθέσιμα οι Αρχές.

Το χρονικό
Το μοιραίο Boeing 777 εκτελούσε την πτήση Κουάλα Λουμπούρ – Πεκίνο στις 8 Μαρτίου του 2014, με 227 επιβάτες και 12 ακόμη μέλη του πληρώματος.
Μόλις 40 λεπτά μετά την απογείωσή του, σταμάτησε κάθε επικοινωνία με τον πύργο ελέγχου. Το τελευταίο στίγμα του, εντοπίστηκε μια ώρα αργότερα από ένα στρατιωτικό ραντάρ, 200 μίλια βορειοδυτικά της νήσου Penang της Μαλαισίας.
Από τότε ξεκίνησε μια κολοσσιαία έρευνα με την συνδρομή 8 και πλέον χωρών, χωρίς ωστόσο να εντοπιστεί το παραμικρό στοιχείο.
Οι Αρχές της Μαλαισίας ανακοίνωσαν στις 23 Μαΐου το τέλος των ερευνών, θεωρώντας όλους τους επιβαίνοντες νεκρούς.

Η περίεργη στροφή του αεροπλάνου πριν εξαφανιστεί
Μια ομάδα διεθνώς αναγνωρισμένων εμπειρογνωμόνων στον τομέα των αερομεταφορών ρίχνει φως στο θρίλερ της μοιραίας πτήσης. Αποκαλύπτουν ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τις τελευταίες στιγμές στο 60 Minutes. Όπως δήλωσαν χαρακτηριστικά, το ενδεχόμενο να ήταν δυστύχημα είναι μία στο τρισεκατομμύριο, ενώ τονίζουν ότι ο πιλότος Zaharie Amad Shah έριξε σκόπιμα το αεροπλάνο.

Ο ερευνητής αεροπορικών δυστυχημάτων Larry Vance πιστεύει ότι ο πιλότος έκανε απόπειρα αυτοκτονίας και οδήγησε το αεροπλάνο στο πιο απομακρυσμένο σημείο για να εξαφανιστεί κλασική ηλιθιότητα: απόπειρα αυτοκτονίας ο πιλότος .
«Δυστυχώς σκότωσε και όσους επέβαιναν στην πτήση MH370 και το έκανε σκόπιμα», πρόσθεσε.
Ο πρώην επικεφαλής του Γραφείου Ασφάλειας Μεταφορών της Αυστραλίας Martin Dolan υπογράμμισε ότι ήταν σχεδιασμένη ενέργεια, «ήταν σκόπιμο και έγινε σε παρατεταμένο χρονικό διάστημα».

Ο πιλότος, σύμφωνα με τον πιλότο Boeing 777 και εκπαιδευτή Simon Hardy, δεν ήθελε να ανιχνεύεται το αεροπλάνο από το μαλαισιανό ή ταϊλανδέζικο στρατιωτικό ραντάρ κι έτσι πετούσε στα σύνορα του εναέριου χώρου κάθε χώρας. «Έμπαινε και έβγαινε από αυτές τις δύο χώρες. Οπότε οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας δεν ενοχλήθηκαν από το μυστήριο αεροπλάνο. Αν μου ανέθεταν να προσπαθήσω να εξαφανίσω ένα Boeing 777, θα έκανα ακριβώς το ίδιο πράγμα. Είναι πολύ ακριβής πτήση γιατί έκανα τη δουλειά και ξέρουμε ότι ο στρατός δεν αναχαίτισε το αεροπλάνο», κατέληξε.

Αφού έφτιαξαν το πραγματικό σχέδιο πτήσης της MH370, o Simon Hardy έκανε μια ανατριχιαστική ανακάλυψη. Ο πιλότος έκανε μια ανεξήγητη και περίεργη στροφή για να πετάξει πάνω από την πατρίδα του στο Penang.

«Πέρασα πολύ καιρό να σκέφτομαι τι θα μπορούσε να είναι αυτό. Τι τεχνικός λόγος θα μπορούσε να υπάρχει. Και μετά από μήνες πήρα την απάντηση. Κάποιος κοίταζε από το παράθυρο. Μπορεί να είναι ένα συναισθηματικό αντίο ή ένα συναισθηματικό αντίο στην πατρίδα του».

Tην περίεργη στροφή του αεροπλάνου πριν εξαφανιστεί την είχαμε αναφέρει παλιότερα,ο λόγος ειναι είτε για αποφύγει ένα σκάφος (οχι απο αυτό το κόσμο) είτε μια δίνη χώρο-χρόνου, σύμφωνα με πληροφορίες μας, βγαίνουν υποτιθέμενοι ειδικοί τόσο καιρό και λένε που έπεσε και δεν αναφέρουν τίποτα για μαύρο κουτί, αν είχε πέσει κάπου θα το είχαν βρει μεσώ gps .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications