Έκαναν ταινίες «επιστημονικής φαντασίας» με αυτά που κάποιοι ξέρουν?

Ύστερα από συγκλονιστικές ανακαλύψεις που έγιναν μετά το 2015 έως σήμερα, ξεκαθαρίζει το τοπίο και εμφανίζονται εξηγήσεις για πολλά.

Το Avatar είναι αμερικανική περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας παραγωγής 2009...Η ταινία διαδραματίζεται στα μέσα του 22ου αιώνα, στον πλανήτη Πανδώρα όπου κατοικεί η φιλήσυχη φυλή των Να'βι και στον οποίο υπάρχει ένα πολύτιμο ορυκτό, το ουνομπταίνιο, απαραίτητο για την επιβίωση του ανθρώπινου γένους.Μια αμερικανική εταιρία έχει αναλάβει να εξορύξει αυτό το ορυκτό, χρησιμοποιώντας ως δόλωμα τον πεζοναύτη Τζέικ Σάλι, υπό τις οδηγίες της Δόκτωρ Γκρέις Ογκουστίν. Μεταφέρεται ως avatar και σιγά σιγά μετεξελίσσεται σε αληθινό μέλος της φυλής.

Η ανάπτυξη για το Avatar ξεκίνησε το 1994, όταν ο Κάμερον έγραψε ένα 80σέλιδο προσχέδιο. Τα γυρίσματα επρόκειτο να ξεκινήσουν αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ταινίας το 1991 Εξολοθρευτής 2: Μέρα Κρίσης (Terminator 2: Judgment Day) και ο Τιτανικός (Titanic) το 1997 και θα κυκλοφορούσε στους κινηματογράφους το 1999 αλλά, σύμφωνα με τον Κάμερον, η απαραίτητη τεχνολογία δεν είχε ακόμα αναπτυχθεί για να επιτευχθεί το όραμά του για την ταινία. Ο Κάμερον ξεκίνησε να γράφει το σενάριο στις αρχές του 2006.

Λεπτομέρεια: Στον πλανήτη Πανδώρα όπου κατοικεί η φιλήσυχη φυλή.Μεταφέρεται ως avatar και σιγά σιγά μετεξελίσσεται σε αληθινό μέλος της φυλής.... Εδώ ειναι το ζουμί!

Για το λόγο ότι πολλοί που αυτοπροσδιορίζονται ως απόγονοι αρχαίων και πατριώτες αναπαράγουν ένα σορό ηλιθιότητες στο internet πέραν κάθε λογικής γιατί έτσι τους έμαθαν και παρασύρουν τους πάντες στην ηλιθιότητα τους, έγινε ψυχολογική ανάλυση σε διάφορους τα αποτελέσματα δεν θα αρέσουν σε πολλούς! άσε που οι περισσότεροι που παριστάνουν τους πατριώτες στο internet πίσω απο σελίδες ειναι αδίσταχτοι αν δεν υπήρχε το copy paste θα εβαζαν μονο ελληνικές σημαίες και έλεγαν είμαστε απόγονοι αρχαίων γιατί βάλαμε ελληνική σημαία,(δυο ρεμάλια εξ αυτών μας είχαν απειλήσει κιόλας όταν τους είπαμε να βαλουν πηγή σε δικό μας άρθρο που πήραν,),όπως όταν πάει ενα πρόβατο μπροστά και απο πίσω ακολουθούν και τα άλλα πρόβατα μονο που αυτο που ειναι μπροστά δεν ειναι πρόβατο αλλα λύκος ντυμένος πρόβατο, αν δεν καταλαβαίνεις μαντάμ και μεσιε τον καθε πονηρό που παριστάνει τον πατριώτη για να έχει κόσμο ενώ δεν εχει ούτε ένα δικό του αρθρο και δεν προσφέρει τίποτα,τι να σου κάνω εγώ? επίσης κανένα post μυστικισμού αναζήτησης κτλ ειναι γιατί ειναι "γνήσιοι απόγονοι αρχαίων" γιαυτό! που ήσαν μύστες και ερευνούσαν τα πάντα, άσε που αν κάτσεις και μιλήσεις με πολλούς από δαύτους νομίζεις οτι μιλάς με κομμουνιστή αφού έχουν παρόμοια "λογική". Με τόσους ψευδό-"πατριώτες" γιατί η χώρα πάει κατα διαόλου 40 χρονιά?

Γέμισε το internet ψευδο-πατριώτες πονηρούς και ουγκανους που φυσικά δεν ενοχλήθηκαν πότε από το καθεστώς γιατί βοηθούν στην αποχαύνωση κοινός χρήσιμοι ηλίθιοι, και η προπαγάνδα από φαινομενικά πατριώτες με ελληνικές σημαίες ειναι καλύτερη, και αυτοί μολύνουν την κοινωνία τόσα χρονιά οχι μονο οι καθεστωτικές σελίδες,εκτός αυτού μερικές ειναι δούρειοι ίπποι ώστε να μαζεύουν τον όχλο και τον φανατίζουν με την Ελλαδα ώστε να τα βλέπουν όλα δογματικά και οχι αντικειμενικά και μονίμως σπέρνουν διχόνοια σε άλλοτε αδελφικούς λαούς Ευρώπης, που να τα πιάσουν αυτά οι μάζες που δεν έμαθαν τίποτα τόσα χρονιά από το ίντερνετ? τους είδαμε λίγο πριν τις εκλογές όλως τυχαίως τι προπαγάνδες έβαζαν από σελίδες συμμοριτών, για το λόγο αυτο δυο εξ αυτών που οι μάζες τις έχουν για πατριωτικές ειναι στην πρώτη θέση παρέα με καθεστωτικές .

Άσε που πολλοι ξίνισαν τα μούτρα τους αφού ειναι δογματικοί νεοέλληνες όπως ειναι φανατικοί με ομάδες, δείτε πόσοι ασχολούνται με ποδόσφαιρο σε όλη τους την ζωή, για το οποίο έχω απέχθεια από μικρο, βρέθηκε ο λόγος της απέχθειας μετά από τόσα χρονιά ,εκτός ότι ρίχνει το επίπεδο και παράγει δογματικούς ηλίθιους έτοιμος να γίνουν δογματικοί ηλίθιοι για τα ίδια δήθεν διαφορετικά κόμματα τους μετά, γιαυτό δεν έμεινε κανένα "ελληνικό" όπως το εννοείτε εσείς, έκτους αυτού οι αρχαίοι δεν ήσαν δογματικοί ούτε σε θεούς προσκυνούσαν και αυτοί προσκυνούν μπάλες(!).

Τι να λέμε από εκεί και πέρα? και να φανταστεί κάνεις ότι αυτοί έχουν πτυχία και θεωρούνται έξυπνοι και άλλοι πατριώτες απόγονοι αρχαίων επειδή έβαλαν μια ελληνική σημαία, και φανατίζουν τους πάντες και τα βλέπουν όλα δογματικά και οχι αντικειμενικά. Kαι απο την άλλη οποιος κοροϊδεύει ειναι αδίσταχτος και λέει στον όχλο αυτά που θέλει να ακούσει παίρνει τον όχλο με το μέρος του,τι δεν κατάλαβες Μεσιέ και μαντάμ? το ψέμα πολλοί αγάπησαν, την αλήθεια κάνεις,και αυτό ισχύει παντού γιαυτό έγινε έτσι ο κόσμος.

Όταν μια γνωστή άρχισε και τσίριζε σαν τρελή κατά ενός κόμματος τo 2013 λες εδώ κάτι δεν πάει καλά χωρίς να έχεις ασχοληθεί πότε με κόμματα,μετά με το ίντερνετ διαπιστωθεί ότι σαν αυτήν ειναι εκατομμύρια στην Ελλάδα(!) η ερευνά από τότε έως σημερα έβγαλε πολλά στην φως!!! που εξηγούν πολλά, και φυσικά δεν έχει γράψει κανένας από αυτούς τους "ερευνητές" που έχουν γράψει βιβλία καλα μερικοί ειναι δούρειοι ίπποι άλλο αυτό, το γελοίο ειναι ότι μερικοί ασχολούνται τι είχε γίνει στην αρχαιότητα πχ όταν δεν βλέπουν καν αυτα που ειναι μπροστά τους σήμερα που έχουν πολλές προεκτάσεις που οι μάζες ούτε καν έχουν φανταστεί ...Για την ιστορία χωρίς αυτούς που υιοθετούν ότι τους λένε και ταυτόχρονα ειναι και αδίσταχτοι δογματικοί και παρασύρουν τους πάντες, δεν θα μπορούσαν να κάνουν πολλά μονοί τους κάποιοι ο νοών νοείτω.

₪₪₪₪ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟN₪₪₪₪₪ απο σκοταδιστές που χλευάζουν θέματα μυστικισμού γιατί άπλα ειναι ελληνόφωνοι μην περιμένεις φως μαντάμ και μεσιε παρά μονο σκοτάδι,αυτοί κρύβουν το φως! η παρουσία τους και μονο ρίχνει το επίπεδο νόησης στο πάτο.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications