Ο σπόρος του διαβόλου:Μια έγκυος γυναίκα  σοκαρίστηκε  όταν είδε  πρόσωπο δαίμονα στο υπερηχογράφημα

Στα τέλη της δεκαετίας του 1960, ένας παραγωγός κινηματογραφικών ταινιών, ένας σκηνοθέτης στις Ηνωμένες Πολιτείες και ένας ηθοποιός τηλεοπτικής οθόνης ενώνουν μαζί τις δυνάμεις τους για να κάνουν μια ταινία τρόμου.

"Ο σπόρος του διαβόλου (το μωρό της Rosemary)" πολλές ταινίες τρόμου με σατανικά θέματα ακολούθησαν, από το "The Exorcist" έως το "The Prophecy" και το "Εξορκισμός της Emily Rose" . Το "το μωρό της Rosemary" γράφτηκε αρχικά από τον Ira Levin, μυθιστοριογράφο της Νέας Υόρκης. Αν και αυτό που πολλοί δεν γνωρίζουν είναι ότι βασίζεται σε μια αληθινή ιστορία.

Όλα συνέβησαν στο Σικάγο στις αρχές της δεκαετίας του 1900 στο Hull House. Η ιστορία λέει ότι μια Καθολική γυναίκα είχε κρεμάσει μια φωτογραφία της Παναγίας στο σπίτι της.

Ο άθεος σύζυγός της θύμωσε και την έριξε στο έδαφος, λέγοντας ότι θα προτιμούσε να έχει παιδί του διαβόλου παρά χριστιανική εικόνα στο σπίτι του. Όταν έγινε ο γάμος και έκαναν το πρώτο παιδί, το μωρό γεννήθηκε με μυτερά αυτιά, κέρατα και μια ουρά(!).

Το περίεργο μωρό έμεινε στο αρχοντικό Hull House, όπου προσπάθησαν να το βαφτίσουν. Τελικά ήταν κλειδωμένο στη σοφίτα μέχρι το θάνατό του. Δυστυχώς η Ira Levin πέθανε το 2007, περνώντας μαζί της τις πραγματικές λεπτομέρειες για το "το μωρό της Rosemary".

Και αν αυτή η ιστορία δεν είναι αρκετά τρομακτική, τώρα μια νεαρή μητέρα σοκαρίστηκε αφού είδε κάτι που έμοιαζε με το δαιμονικό μωρό στο υπερηχογράφημα που έκανε.

Το νέο "μωρό της Rosemary"
Η Iyanna Carrington, 17 ετών, από το Richmond της Βιρτζίνια των Η.Π.Α., έκανε υπερηχογράφημα μετά από 24 εβδομάδες εγκυμοσύνης, όταν η μαία της έδειξε το «όμορφο» πρόσωπο του μωρού πριν δώσει τις είδηση ότι ηταν κορίτσι. Ξανά έκαναν υπερηχογράφημα στην κοιλιά της Iyanna για δεύτερη φορά για να το δουν ξανά, και το μωρό ηταν σαν χαμογέλασε και είχε περίεργα μάτια.

Ωστόσο, η μαία εξήγησε τόσο στη μητέρα όσο και στον πατέρα, ότι το σοκαριστικό δαιμονικό πρόσωπο ήταν απόλυτα φυσιολογικό και δεν είχε να ανησυχεί για τίποτα. Η Iyanna, η οποία θα γεννήσει το πρώτο της παιδί, μοιράστηκε την εικόνα στα κοινωνικά δίκτυα και είπε ότι «αγαπάει τόσο πολύ το διαβολικό μωρό».

"Δεν έχω δει ποτέ κάτι τέτοιο", δήλωσε η Iyanna. "Θέλαμε να δούμε αν ήταν αγόρι ή κορίτσι. Άλλα φαίνεται σαν μωρό δαίμονα όταν έδειξαν το πρόσωπό του. Στη συνέχεια η νοσοκόμα επιβεβαίωσε ότι ήταν παιδί".Στο γραφείο του γιατρού είπα: «Φαίνεται σαν φάντασμα» και ο γιατρός είπε: «Ναι, αυτό είναι πολύ φυσιολογικό».

"Δεν ξέρω γιατί φαινόταν έτσι", πρόσθεσε η μελλοντική μητέρα. "Μερικοί άνθρωποι στο Internet πίστευαν ότι η εικόνα ειναι ψευδής, αλλά αυτό είναι το μωρό μου".

Φαίνεται περισσότερο σαν σκηνή από το "The Devil's Seed" πολύ τρομακτικό.
Αν και δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι παρόμοιο. Σε υπερηχογράφημα που ελήφθη στις 26 Ιουνίου 2015,φαινόταν μια δαιμονική φιγούρα στα δεξιά του μωρού.

Ακόμη και ένα χρόνο νωρίτερα, μια έγκυος είδε το πρόσωπο της γιαγιάς της στο υπερηχογράφημα του μωρού της.
Η αλήθεια είναι ότι το τελευταίο πράγμα που περιμένει να δει κάνεις σε υπερηχογράφημα είναι κάποιο είδος υπερφυσικής οντότητας.

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications