Σχέδιο μηχανής του χρόνου, σχέδια αγγέλων και άλλα παράξενα βρεθηκαν σε ένα κουτί στα σκουπίδια

Ένα ξύλινο κουτί που βρέθηκε στα σκουπίδια εξακολουθεί να παραμένει ένα άλυτο μυστήριο. Αυτή η περίεργη ιστορία ξεκίνησε το 2013, όταν ένας άνθρωπος με το όνομα Dan Wickham δημοσίευσε μια ιστορία στο διαδίκτυο για το πώς ο φίλος του βρήκε ένα περίεργο ξύλινο κουτί στα σκουπίδια.

Η ιστορία συνοδεύτηκε από φωτογραφίες εγγράφων και σχεδίων που βρέθηκαν μέσα σε αυτό το κουτί. Σύμφωνα με την ιστορία Wickham όπως ονομάστηκε, το κουτί βρέθηκε το 2008 στο Asheville της Βόρειας Καρολίνας. Ήταν κάτι σαν μια ξύλινη βαλίτσα 73 x 96 cm, με μεταλλική λαβή και είχε μούχλα σαν ηταν πολλά χρονιά σε καποιο υπόγειο με υγρασία.

Όταν ο φίλος του έδειξε αυτό το κουτί στον Dan αυτός το άνοιξε, τότε μέσα ήταν «ένα βουνό τρέλας», οπως αναφέρει ο Dan. Αρχικά, υπήρχαν σωροί τυπωμένων χειρόγραφων κειμένων με ακατανόητα διαγράμματα, σχέδια μερικών συσκευών και γεωμετρικά σχέδια. Και ανάμεσα στα κείμενα και τα σχέδια βρίσκονται σελίδες με σχέδια από διάφορα τέρατα, συμπεριλαμβανομένων των βιβλικών τεράτων από το βιβλίο του προφήτη Ιεζεκιήλ.

Υπήρχαν επίσης σχέδια αγγέλων, αντικειμένων με μορφή δίσκων, ανθρώπων με κεφάλια ζώων, ιπτάμενα πλάσματα σαν δράκοι και άλλα πλάσματα, τα οποία ήταν δύσκολο να ταξινομηθούν. Επιπλέον, τα περισσότερα σχεδία ήταν σαφώς ερασιτεχνικά, σαν από παιδί. Ωστόσο, τα σχέδια ήταν πολύ καλά σχεδιασμένα με λεπτομέρειες .

Την μεγαλύτερη προσοχής τράβηξαν τα σχέδια των ακατανόητων μηχανισμών, σαν αεροσκάφος. Επιπλέον, κανείς δεν κατάλαβε αν ήταν φανταστικοί μηχανισμοί ή τα σχέδια ηταν πραγματικά υπαρκτών μηχανισμών.

Οι λεζάντες σε αυτά τα σχέδια δεν ήταν σαφείς και πολύ τεχνικές. Και πάνω στα φύλλα υπήρχαν σήματα όπως «κατοχυρωμένα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας», αν και δεν ήταν πουθενά σαφές τι είδους συσκευές ήταν.

Ορισμένα από τα σχεδιαγράμματα είναι χρονολογημένα από την δεκαετία του 1930, γεγονός που δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση. Που ηταν όλα αυτά τα σχέδια από τη δεκαετία του 1930; επίσης από τότε ήξεραν δίσκους UFO;

Ο κόσμος έμαθε για πρώτη φορά τα "ιπτάμενα πιατάκια" από τον πιλότο Kenneth Arnold το 1947. Μέχρι τότε, τα ασυνήθιστα ιπτάμενα αντικείμενα συνήθως τα περιέγραφαν ως άγνωστα αερόστατα ή αεροπλάνα.

Το γεγονός ότι δεν ηταν όλα από την δεκαετία του 1930 άρχισαν να διαβάζουν τις σημειώσεις πάνω στα φύλλα. Εκεί, εκτός από τις τεχνικές περιγραφές των δομών, έγραφαν περιπτώσεις παρατηρήσεων UFO στη δεκαετία του 1960 και του 1970. Αυτές οι παρατηρήσεις περιγράφηκαν από τον συντάκτη αναμεμειγμένες σχετικά με τη θρησκεία, τη φύση των UFO, τις αστρικές προβολές και τα ασυνήθιστα καιρικά φαινόμενα.

Ένα άλλο μυστήριο ήταν ένας χαρτογραφημένος χάρτης της Αφρικής, όπου υπήρχε προσεκτικά ένα ρομβικό μοτίβο στη συνοριακή περιοχή του Μαρόκου και της Αλγερίας. Τι είναι αυτη η σημείωση και τι σημαίνει αυτό; . Σε άλλο χάρτη ένας παρόμοιος ρόμβος βρισκόταν στην περιοχή του Βόρειου Πόλου.

Όταν έγινε η δημοσίευση αυτής της ιστορίας με το κουτί,και τα σχέδια από αυτό που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα Reddit, υπήρχε μια χρήστης από τους σχολιαστές η οποία, σύμφωνα με αυτήν, φαίνεται να γνωρίζει σε ποιον ανήκε αυτό το κουτί.

Έγραψε ότι στη δεκαετία του 1990 νοίκιασε ένα σπίτι στη Φλώριδα και ο προηγούμενος μισθωτής άφησε ένα σωρό σκουπίδια και τα υπάρχοντά του εκεί. Το όνομά του ήταν ο Daniel Christianson και προφανώς έφυγε από αυτό το σπίτι με βιασύνη, έχοντας αφήσει πολλά συμπεριλαμβανομένου αυτού του κουτιού, και ποτέ δεν επέστρεψε να τα πάρει. Σύμφωνα με τη γυναίκα, όλο το σπίτι ήταν γεμάτο με παρόμοια σχέδια με διαγράμματα, καθώς και σωρούς από χειρόγραφα τυπωμένου κειμένου.

"Αυτό που ύπαρχε σε αυτό το κουτί περιέχει το 10% του τι υπήρχε σε εκείνο το σπίτι", έγραψε. Περίεργα γεγονότα συσχετίστηκαν με αυτό το κουτί και την γυναίκα.

Λίγο μετά αφού είδε αυτό το κουτί στο σπίτι, παρατήρησε πως "δύο άντρες με μαύρα" παρακολουθούσαν αυτό το σπίτι από το δρόμο συνεχεία. Αυτοί οι άνθρωποι προκάλεσαν την ανησυχία της και σύντομα έφυγε από αυτό το σπίτι και πήγε σε άλλο. ©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications