Ροτβάιλερ σκότωσε βρέφος τριών μηνών στα Γλυκά Νερά

Το κοριτσάκι, ηλικίας δύο μηνών, μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης από τη μητέρα του με τραύματα από επίθεση σκύλου ράτσας ροτβάιλερ

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι ροτβάιλερ σκότωσε ένα μωρό, μόλις δύο μηνών στα Γλυκά Νερά Αττικής.

Το κοριτσάκι μετέφερε στο νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης η ίδια του η μητέρα, το πρωί της Πέμπτης, στις 9:45.

Το παιδί έφερε τραύματα από δάγκωμα σκύλου και δυστυχώς στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ότι ήταν ήδη νεκρό! Η επίθεση έγινε στο σπίτι του στην οδό Κυκλάδων.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, ο σκύλος, κάτω απο αδιευκρίνιστες συνθήκες, επιτέθηκε στο κοριτσάκι κι άρχισε να το δαγκώνει στο πρόσωπο, προκαλώντας του θανατηφόρα τραύματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα του βρέφους είπε στους γιατρούς του νοσοκομείου ότι ο σκύλος ήταν ράτσας ροτβάιλερ. Προς το παρόν δεν είναι γνωστό αν ο σκύλος ανήκε στην οικογένεια.

Τι έχουν να πουν οι "φιλόζωοι" σε σκυλιά μονο εδώ? (για την ιστορία έχουμε δει "φιλόζωο" με σκύλο να κλοτσάει γάτα σε πάρκο λες και ηταν μπάλα και να την πετάει στο αέρα ) μα δεν ειναι όλοι έτσι! και τι να κανουμε μαντάμ και μεσιε να τους ψάξουμε έναν έναν για ψυχολογική ανάλυση για το ποιοι ειναι δογματικά φιλόζωοι όπως ειναι δογματικοί με τόσα αλλα? τα "ερπετά" πάνε να κάνουν τις δογματικές ράτσες και φιλόζωους φυσικά για κονομά από ζωοτροφές,άλλα στο τέλος θα μπαίνουν σε κοτέτσια και θα αφήνουν τις κότες και τα κουνέλια ελεύθερα όπως γίνεται ήδη στο εξωτερικό βλέπε εδώ και εδώ,μην αρχίζουν και σφάζουν όσους τρώνε κρέας στο τέλος ως φασίστες δεν ξέρουμε!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications