Mητσοτάκης στη ΔΕΘ: «Ανάπτυξη για όλους»! δηλαδή ακόμη χειρωτερη παρακμή ότι λένε αυτοί ισχύει το αντίθετο!

Όταν σκέφτεστε σαν αυτούς και παίρνετε στα σοβαρά τις κάτωθεν αερολογίες υπάρχουν 4 ενδεχόμενα: έχετε πέσει στο επίπεδο τους , δεν έχετε καμιά σχέση με το ευρωπαϊκό γένος (τουτέστιν με τους αρχαίους "Έλληνες"), είστε γκοχιμ που άπλα σκεφτονται και λειτουργούν όπως θέλουν αυτοί, τέλος είστε σαν αυτούς, και πολλοι δογματικοί ελληνόφωνοι δηθεν απόγονοι αρχαίων πράγματι ειναι σαν αυτούς, διαλεχτέ:

Στοχευμένες δεσμεύσεις για τους επόμενους 12 μήνες θα παρουσιάσει ο πρωθυπουργός Κυριακος Μητσοτακης από τη ΔΕΘ, αναπτύσσοντας ένα κοστολογημένο αναπτυξιακό σχέδιο αξιοπιστίας, χωρίς τις παροχολογίες του παρελθόντος(?).

Όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές, η εξαγγελία συγκεκριμένων δεσμεύσεων στόχο έχουν να αλλάξουν το αφήγημα της ΔΕΘ και να την μετατρέψει από φόρουμ παροχολογίας σε φόρουμ λογοδοσίας. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο πρωθυπουργός θα ζητήσει από τους πολίτες να αξιολογήσουν οι ίδιοι αν εφαρμόστηκαν στην επόμενη ΔΕΘ σε ένα χρόνο από σήμερα οσα θα ανακοινώσει.

Ο πρωθυπουργός από τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης θα παρουσιάσει συγκεκριμένες παρεμβάσεις σε διάφορους τομείς και θα αναλύσει με κάθε λεπτομέρεια το "κυβερνητικό σχέδιο", με κεντρικό σύνθημα «ανάπτυξη για όλους».Κατά την ομιλία του στα εγκαίνια της διεθνούς έκθεσης Θεσσαλονίκης θα αναφερθεί σε τέσσερα πεδία που υπηρετούν την ανάπτυξη:

1. Φορολογία και φορολογική πολιτική. Ο κ. Μητσοτάκης Θα μιλήσει για τις μειώσεις φόρων - ήδη έγιναν νωρίτερα από το χρονοδιάγραμμα (ΕΝΦΙΑ)- και θα αναφερθεί στην ελάφρυνση των βαρών για τις επιχειρήσεις αλλά και τα φυσικά πρόσωπα που σκοπεύει να υλοποιήσει η κυβέρνηση με στόχο "την ανόρθωση της μεσαίας τάξης και τη στήριξη των πλέον αδύναμων στρωμάτων".

2. Επενδύσεις. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές θα μιλήσει για το ξεμπλοκάρισμα των επενδύσεων που έχει ήδη επιτευχθεί (Ελληνικό, Cosco, Ελλ. Χρυσός) και "θα αναπτύξει το συγκεκριμένο σχέδιο προσέλκυσης επενδύσεων από το εξωτερικό και τόνωσης των επενδύσεων στο εσωτερικό".

3. Εργασιακές σχέσεις. Στόχος μας, αναμένεται να τονίσει ο πρωθυπουργός, είναι η προστασία των εργαζομένων, η στήριξή της πλήρους απασχόλησης και βέβαια η δημιουργία πολλών νέων θέσεων εργασίας.

4. Ψηφιακό κράτος. Οπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές θα τονίσει ότι "το κράτος παύει να ταλαιπωρεί τους πολίτες και γίνεται σύμμαχος της ανάπτυξης αντί να την εμποδίζει μέσω της γραφειοκρατίας". Ο κ. Μητσοτάκης θα αναφερθεί αναλυτικά στις αλλαγές που θα διευκολύνουν την καθημερινότητα των πολιτών.

Επίσης, ξεχωριστό κεφάλαιο της ομιλίας του πρωθυπουργού θα αποτελέσει τέλος η παρουσίαση των έργων που σκοπεύει να υλοποιήσει κυβέρνηση στην Θεσσαλονίκη και στην ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας.

Αυτά δεν ειναι "Ανάπτυξη" εδώ και 10 χρονιά σχεδόν επικρατεί η παρακμή που όλο μεγαλώνει σε ολους τους τομείς , ακόμα σε σχέσεις και στην ίδια την λογική, παρακμή ειναι και να λες στον όχλο ηλιθιότητες και να σε πιστεύει, δείτε στο facebook σε ομάδες τι ηλιθιότητα επικρατεί και προώθηση π@ρνιας, όλες οι ομάδες με χαχουχουχα ειναι γεμάτες με π@ρνοφωγραφιες και χυδαία "αστεία" αλλα αυτα δεν ενοχλούν το facebook , έτσι έκαναν τις γυναίκες έχουν "σχέσεις" από τα 15! άντε με το κάλο και σε λίγα χρονιά γάμους από τα 15 όπως στο ισλαμ, παρακμή ειναι και αυτό και πολλά αλλα που οι μάζες δεν τα βλέπουν γιατί άπλα ετσι τα βρήκαν και τα έχουν συνηθίσει !

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications