Οι περισσότεροι δημοσιογράφοι δεν είναι παρά «προπαγανδιστές»

Η Λάρα Λόγκαν, πρώην δημοσιογράφος του CBS, μιλά για τη μεταχείριση των μέσων ενημέρωσης που επιτίθενται στον Trump, αλλά και στις άλλες φιλελεύθερες προκαταλήψεις.

Ισχυρίζεται πως οι περισσότεροι δημοσιογράφοι δεν είναι παρά "προπαγανδιστές" και "πολιτικοί ακτιβιστές" που δουλεύουν για το Δημοκρατικό κόμμα.

Την είχαν βιάσει 300 άνδρες!
Η 43χρονη ανταποκρίτρια της εκπομπής 60 Minutes κάλυπτε την Αραβική Άνοιξη το 2011 όταν δέχτηκε βάναυση επίθεση από 300 άντρες που την άρπαξαν μακριά από το τηλεοπτικό συνεργείο για περίπου 25 λεπτά.

Η δημοσιογράφος το 2012 είχε δηλώσει στην εφημερίδα Daily News πως πάσχει από λανθάνουσα διαταραχή μετατραυματικού στρες.

«Εκδηλώνεται με διαφορετικούς τρόπους. Θέλω να ελευθερωθώ, αλλά δεν είμαι ελεύθερη. Δεν φεύγει. Δεν είναι κάτι που παρακολουθώ. Δεν είναι προβλέψιμο. Μου συμβαίνει περισσότερο από ό,τι θα ήθελα», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.Η επίθεση εναντίον της έγινε τον Φεβρουάριο 2011, στην Πλατεία Ταχρίρ και ενώ μετέδιδε τα νέα για την Αραβική Ανοιξη. Επί 25 λεπτά, 300 περίπου άνδρες την απομάκρυναν από το τηλεοπτικό συνεργείο, την χτύπησαν, την έγδυσαν και τη βίασαν.

Η Λόγκαν, η οποία έχει δύο μικρά παιδιά, πίστεψε ότι είχε πεθάνει εκείνη την ημέρα. Σώθηκε τελικά από μια ομάδα μουσουλμάνων γυναικών και μερικούς στρατιώτες που την βοήθησαν. Μεταφέρθηκε με αεροπλάνο στη Νέα Υόρκη και έμεινε στο νοσοκομείο για μεγάλο διάστημα, με σοβαρά τραύματα και αιμορραγία. Η Λόγκαν από τότε έχει λάβει χιλιάδες γράμματα συμπαράστασης από συναδέλφους, μαθητές και πολίτες.

Η Λόγκαν ήταν μοντέλο για μαγιό επί σειρά ετών και έγινε στη συνέχεια επικεφαλής των ανταποκριτών του CBS News από το 2006. Η ίδια μετέβη ως πολεμική ανταποκρίτρια σε πολλά μέτωπα και έζησε πολλά.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications