Δημοσκόπηση 2019: Ικανοποιημένοι οι “Έλληνες” από τον Μητσοτάκη(?)

Δημοσκόπηση Opinion Poll 2019: Άνοιγμα της «ψαλίδας» μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ σχεδόν δύο μήνες μετά τις εθνικές εκλογές, καταγράφουν τα αποτελέσματα της πρώτης δημοσκόπησης.

Δημοσκόπηση της Opinion Poll για το πρώτο δίμηνο της κυβέρνησης Μητσοτάκη δείχνει πως οι πολίτες έχουν ιδιαίτερα θετική γνώμη από τα πρώτα δείγματα γραφής. Ειδικότερα οι πολίτες μετά τις εκλογές 2019 εμφανίζονται ικανοποιημένοι από την αντιμετώπιση των πυρκαγιών, τις επιχειρήσεις στα Εξάρχεια και τη μείωση του ΕΝΦΙΑ.

Συγκεκριμένα, η ΝΔ προηγείται του ΣΥΡΙΖΑ με 18 ποσοστιαίες μονάδες -αντί των 8,32 μονάδων της 7ης Ιουλίου- με ποσοστό 41,9%, έναντι του 23,07%. Τρίτο κόμμα παραμένει το ΚΙΝΑΛ με 5,37% και ακολουθεί το ΚΚΕ με 4,46%, ενώ τα ποσοστά της Ελληνικής Λύσης και του ΜέΡΑ25 βρίσκονται λίγο πάνω από το 3%.

Την ίδια στιγμή τα ποσοστά δημοφιλίας του Κυριάκου Μητσοτάκη παραμένουν υψηλά. Ο βαθμός ικανοποίησης από το κυβερνητικό έργο του διμήνου κυμαίνεται στο 55%, η έκφραση αισιοδοξίας φτάνει στο 53%. Πιο απαισιόδοξο δηλώνει αντίστοιχα το 21,63% ενώ το 24,48% παραμένει στο ίδιο επίπεδο δηλώνοντας «ούτε αισιόδοξο» αλλά «ούτε απαισιόδοξο».

Ο δημοφιλέστερος υπουργός
Η έρευνα καταγράφει και το ποσοστό δημοφιλίας των υπουργών με τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη να βρίσκεται με διαφορά στην κορυφή και στη συνέχεια να ακολουθούν ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως και ο υπουργός Περιβάλλοντος Κωστής Χατζηδάκης. Σε ό,τι αφορά τον ΣΥΡΙΖΑ οι πολίτες έχουν μόνο 17,5% θετικές γνώμες για τον τρόπο που ασκεί αντιπολίτευση.

Ως σημαντικότερο ζήτημα στο οποίο πρέπει να επικεντρωθεί η κυβέρνηση, το 43,15% απαντάει την πορεία της οικονομίας, ενώ ακολουθεί με 31,19% η αντιμετώπιση της ανεργίας.

Η πανελλαδική δημοσκόπηση της Opinion Poll διενεργήθηκε το διάστημα 2-4 Σεπτεμβρίου, με μέγεθος δείγματος 1.102 νοικοκυριά, ενώ το στατιστικό σφάλμα είναι +/-3%.www.alphafreepres

Όποιος λογικός μπει σε ομάδες Facebook και ειδικά με αυτές με ηλιθιότητες τύπου ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΔΙΧΩΣ ΑΥΡΙΟ αυτές μαζεύουν κόσμο εξάλλου, και γενικά οι πάσης φύσεως ηλιθιότητες μαζεύουν τον όχλο, θα παρατηρήσει ότι η συντριπτική πλειοψηφία ειναι ένα μάτσο ηλίθιοι που γελάνε μόνιμος με ότι χαζομάρα τους ταΐζουν,ακομα και παιδακια 15 χρονών τους δουλεύουν τύπου γράψε ένα να δεις τι θα γίνει! χιλιαδες σχόλια από δήθεν μορφωμένους με πτυχία που το μονο που ξέρουν ειναι να γράφουν χωρίς ορθογραφικά λάθη! οι ίδιοι θα έβλεπαν Λαζόπουλο και τωρα ράδιο άρβυλα και μετά κλαίγονται , οι περισσότεροι πάσχουν απο έλλειψη στοιχειώδους λογικής και λειτουργούν μηχανικά και δογματικά γιαυτό και προσκολλούν σε δηθεν διαφορετικά κόμματα ενώ ειναι τα ίδια.

Τέλος ενδιαφέρον έχει να ρίξει κάνεις σκεπτόμενος μια μάτια τι σελίδες ειναι στην πρώτη θέση στην Ελλάδα καθώς και τι σχολιάζουν σε αυτές λες και σχολιάζουν παιδάκια 5 χρόνων , από την μια καθεστωτικές όλες στην πρώτη θέση, και από την άλλη δογματικών νεοελλήνων που έχουν βάλει μια ελληνική σημαία και παριστάνουν τους σούπερ Έλληνες απόγονους των αρχαίων και αναπαράγουν ότι προπαγάνδα βρουν από τους πρώτους γιαυτό και βγαίνουν στην πρώτη θέση παρέα με καθεστωτικές τόσο "ανεξάρτητοι" ειναι, και γενικά αυτοπροσδιορίζονται ως απόγονοι αρχαίων δογματικά όπως ειναι δογματικοί με ομάδες και τα βλέπουν όλα δογματικά,και άλλοι έχουν πέσει στο επίπεδο τους,για να μην πούμε τι είδους "λογική" έχουν , αλλα αν δεν ηταν αυτοί οι ψευδό-πατριώτες οι μάζες που δεν διαβάζουν καθεστωτικές θα διάβαζαν πραγματικά ανεξάρτητες και θα είχαν ξυπνήσει.

Πάλι καλα που ειναι "καθαρό το ελληνικό DNA"! αφού έχουν ίντερνετ από το 2012 πολλοι και δεν έμαθαν τίποτα από αυτό δείχνει την αντίληψη που έχουν και την νοημοσύνη τους, το 2014 όταν μπήκαμε πρώτη φορά στο ίντερνετ βρήκαμε Νεοέλληνες να διαβάζουν κρυφό-σελίδα του ΚΚΕ για πατριωτική από εκεί να καταλάβεις!

Με αυτα και με αυτα μπορεί να ειναι αληθινή η Δημοσκόπηση και να ειναι ικανοποιημένοι οι “Έλληνες” από τον Μητσοτάκη!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications