Δύο γυναίκες χτύπησαν και βίασαν 19χρονο για ένα σπασμένο iPhone

Ένας 19χρονος έπεσε θύμα ξυλοδαρμού και βιασμού από δύο μεγαλύτερες γυναίκες, με αφορμή μία γραντζουνισμένη οθόνη ενός κινητού τηλεφώνου iPhone.

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη, στη Ρωσία, όταν ένας έφηβος έπεσε θύμα βάναυσου ξυλοδαρμού και βιασμού όταν έσπασε κατά λάθος ένα κινητό τηλέφωνο iPhone.

Ο 19χρονος, κατά τη διάρκεια σχολικών διακοπών, επισκέφθηκε την 22χρονη φίλη του στην πόλη Μπουγκούλμα. Μαζί με εκείνη, βρισκόταν και μία άλλη γυναίκα που -όπως αναφέρεται- είναι 32 ετών.

Κάποια στιγμή, η 22χρονη αντιμετώπισε πρόβλημα με το κινητό τηλέφωνό της και ο νεαρός προθυμοποιήθηκε να το επιδιορθώσει, αλλά κατά την προσπάθειά του γραντζούνισε την οθόνη. Η κοπέλα τότε του ζήτησε να της δώσει 3.000 ρούβλια (42 ευρώ). Εκείνος αρνήθηκε και η 22χρονη εξαγριώθηκε και άρχισε να τον χτυπά με βαναυσότητα.

Η κατάσταση, όμως, επιδεινώθηκε όταν οι δύο γυναίκες βίασαν τον 19χρονο και, μάλιστα, κατέγραψαν τα πάντα με το κινητό τηλέφωνο που έγινε η αιτία για όλα αυτά. Η αστυνομία χαρακτήρισε το γεγονός, στο οποίο χρησιμοποιήθηκε και ένα σεξουαλικό βοήθημα, ως «βίαιες πράξεις σεξουαλικής φύσης».

Οι γυναίκες, ύστερα, εκβίασαν τον 19χρονος πως θα δημοσιοποιούσαν το σχετικό οπτικοακουστικό υλικό, αλλά ο νεαρός απευθύνθηκε στην Αστυνομία, η οποία εντόπισε και συνέλαβε τόσο την 22χρονη όσο και τη -φερόμενη- 32χρονη. Εκείνες ομολόγησαν το έγκλημά τους.

Ο νεαρός υποστήριξε ότι τα περί προβλήματος στο iPhone, δεν ήταν παρά πρόφαση για να ικανοποιήσουν τις «ανώμαλες φαντασιώσεις τους» όπως είπε. Οι αρχές ανέφεραν ότι ο 19χρονος ήταν νηφάλιος κατά το γεγονός.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications