Ο Πούτιν προειδοποιεί: Οι δυτικές κυβερνήσεις καταστρέφουν τον πλανήτη με τους χημικούς ψεκασμούς για έλεγχο και κέρδος (βίντεο).

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν κατηγόρησε τις δυτικές κυβερνήσεις για τη γεωμετρική χειραγώγηση του περιβάλλοντος της Γης με χημικές διεργασίες ψεκασμού που έχουν σχεδιαστεί για να μεταβάλλουν το κλίμα του κόσμου και να δηλητηριάζουν τον πληθυσμό.

Ο πρόεδρος της Ρωσίας έκανε τις δηλώσεις ενώ μίλησε σε εκδήλωση συγκέντρωσης χρημάτων και ισχυρίστηκε ότι ο ψεκασμός χημικών ουσιών στην ατμόσφαιρα της Γης μέσω χημικών μεθόδων χρηματοδοτείται από εταιρείες και από τις κυβερνήσεις.

Ο Πούτιν δήλωσε ότι «ανησυχεί βαθιά» για τους «αμόρφωτους κινδύνους» που αλλοιώνουν το κλίμα του πλανήτη μας και ότι αποτελούσε μια «μνημειώδη απειλή» που ήταν «κατά της φύσης» και όλοι στην επιδίωξη του «ελέγχου του πληθυσμού και του κέρδους».

Το YNW αναφέρει: Σε ένα φιλανθρωπικό ταμείο στην πατρίδα του Αγία Πετρούπολη, ο Πρόεδρος Πούτιν ρωτήθηκε αν οι ατμοσφαιρικές διαδικασίες ψεκασμού των δυτικών κυβερνήσεων και τα προγράμματα χειρισμού του καιρού αντιπροσωπεύουν τη "μεγαλύτερη επίθεση στη ζωή και την υγεία της γης ... στην ανθρώπινη ιστορία".

Ο Πούτιν είπε ότι δεν έχει σημασία αν είναι
"Η μεγαλύτερη απειλή ή η δεύτερη μεγαλύτερη απειλή ή η τρίτη μεγαλύτερη απειλή. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι πρόκειται για επίθεση. Είναι μια σοβαρή επίθεση. "
"Είναι αξιοσημείωτο ότι η αμερικανική κυβέρνηση εξακολουθεί να αρνείται να αναγνωρίσει τις δραστηριότητές της.
Τα επιστημονικά δεδομένα είναι εκεί για να τα δουν όλοι. Πώς μπορούν οι άνθρωποι να ζητήσουν κανονισμούς και ελέγχους στις επιχειρήσεις εάν η κυβέρνηση δεν θα δεχτεί αυτές τις επιχειρήσεις; Είναι προσβλητικό για την νοημοσύνη των ανθρώπων. "
"Δεν είναι μόνο προσβλητικό, είναι ενάντια στη φύση."

Το συναίσθημα στη Ρωσία είναι ότι οι δυτικές κυβερνήσεις και εταιρείες πετούν πολύ κοντά στον ήλιο. Αλλά το πρόβλημα είναι ότι δεν θα είναι οι μόνοι που θα καούν - η γη ως σύνολο θα υποστεί τις συνέπειες των πράξεών της.
Όπως αποδεικνύεται ότι η γεωμηχανική και ο χειρισμός του κλίματος καταστρέφουν τη στιβάδα του όζοντος, ο φόβος είναι ότι η γη θα φτάσει σε σημείο κρίσης και δεν θα μπορέσει να ανακάμψει.
Η δηλητηριασμένη γη, όπως ένα αθεράπευτο άρρωστο σώμα, θα αφεθεί να πεθάνει. Η εναλλακτική λύση, σύμφωνα με τον Πούτιν, είναι η ίδια όπως πάντα. Απλή, σεβαστή αντιμετώπιση της γης, των συστημάτων ύδρευσης και του αέρα.

Ερωτηθείς αν θα συμβουλεύσει τους πολίτες του να περνούν χρόνο σε βαριά ψεκασμένες περιοχές του πλανήτη, ο Πούτιν είπε ότι δεν θα πει στους ανθρώπους από πού να απολαύσουν τις διακοπές τους.
"Αλλά ενθαρρύνω τους ανθρώπους να εκπαιδεύονται σε αυτό το θέμα και να λαμβάνουν έξυπνες αποφάσεις".

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ AMG NEWS : Corfiatiko

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications