GNTM: Όσα έγιναν στην πρεμιέρα - θα ρίξουμε πολύ γέλιο πάλι!

Η πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του GNTM μας έδωσε μια γεύση από τη νέα σεζόν, ενώ ξεχώρισαν ήδη κάποια κορίτσια. Δείτε το trailer του αποψινού επεισοδίου, που θα είναι γεμάτο εκπλήξεις, αλλά και πολλές συγκινήσεις. news247 09 Σεπτεμβρίου 2019 12:46

Προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής η μεγάλη πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του Greece's Next Top Model, που είχε καθηλώσει τους τηλεθεατές πέρυσι και που είχε γίνει αντικείμενο συζήτησης ουκ ολίγες φορές.

Στο πρώτο επεισόδιο, το κοινό, που ανυπομονούσε πολύ για τη νέα σεζόν του ριάλιτι μόδας, είδε τα πρώτα αποσπάσματα από τις κοπέλες που πέρασαν από τις οντισιόν, οι οποίες ολοκληρώθηκαν το καλοκαίρι που μας πέρασε.

Οι κριτές μοίρασαν "ναι" και "όχι" στις κοπέλες που παρευρέθηκαν στις οντισιόν, θέλοντας να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους, ενώ υπήρξαν και συγκινητικές στιγμές, με ιστορίες που άγγιξαν κριτές και κοινό, όπως η περίπτωση της Λυδίας.

Αίσθηση έκαναν, επίσης, η αγρότισσα Μαρία, η εξωτική Σουζάνα και η Κάτια από την Ουκρανία, που πήραν το εισιτήριο για την επόμενη φάση, όπως και η εντυπωσιακή Χαρά, η Ελληνίδα σύντροφος του Τούρκου ηθοποιού Μπουράκ Χακί.

Απόψε, Δευτέρα, στις 21:00 οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν το δεύτερο επεισόδιο του φετινού GNTM, το οποίο αναμένεται να έχει αρκετές εκπλήξεις, αλλά και συγκινήσεις, ενώ στο νέο trailer βλέπουμε τον Άγγελο Μπράτη να δακρύζει.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications