Ακτιβιστές κατά της Jennifer Lopez: Έχεις αίμα στα χέρια σου! - Βίντεο

Μια ομάδα ακτιβιστών για τα δικαιώματα των ζώων κατσάδιασε την Jennifer Lopez καθώς περπατούσε στο κόκκινο χαλί πριν από το γκαλά για την παρουσίαση μιας νέας ταινίας που την εμφανίζει τυλιγμένη σε ένα γούνινο παλτό.

Η J Lo έβγαζε φωτογραφίες για το Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο, ενώ οι ακτιβιστές φώναζαν: «Ντροπή σου, JLo, να φοράς γούνα!» και «Σταμάτα να φοράς γούνα!».

Σε ένα σημείο, ένας ακτιβιστής έριξε ένα τρικάκι στο κόκκινο χαλί που έγραφε «J Lo «Σταμάτα να φοράς γούνα!». Ένας υπάλληλος γρήγορα έσπευσε να καθαρίσει το χαλί.

Η τραγουδίστρια/ηθοποιός βρέθηκε το Σάββατο στο Τορόντο για την παγκόσμια πρεμιέρα της τελευταίας ταινίας της, Hustlers.
Η υπόθεση της ταινίας αφορά μερικές πρώην πόρνες που παίρνουν εκδίκηση από τους πελάτες τους στην Wall Street.
Στην ταινία, υπάρχει μια σκηνή στην οποία η J Lo δεν φοράει τίποτα παρά ένα μπικίνι και ένα γούνινο παλτό (δεν είναι όμως σαφές αν ήταν πραγματική γούνα ή όχι).

Η 50χρονη pop diva είναι μία μεγάλη οπαδός της γούνας - και έχει ήδη προκαλέσει κύμα αντίδρασης από τους υποστηρικτές των δικαιωμάτων των ζώων εξαιτίας των στυλιστικών επιλογών της.

Το 2011, ο Ανώτερος Αντιπρόεδρος της PETA Dan Mathews επιτέθηκε λεκτικά κατά της J Lo, όταν εκείνη πόζαρε για μία εκδήλωση φορώντας μία γούνα από δέρμα αρκτικής αλεπούς.

«Ίσως η πραγματική ιστορία πίσω από τον χωρισμό τους είναι ότι ο Marc Anthony δεν άντεχε να βλέπει την συλλογή νεκρών ζώων στην γκαρνταρόμπα της», σχολίασε.

 

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications