Μπριζίτ Μπαρντό:Τι βρίσκεις στο ίντερνετ όταν ερευνάς? πολλοι βεβαία δεν έμαθαν τίποτα από αυτό!

Μια παλιά είδηση άγνωστη σε εμάς αφού μόλις τέλη 2013 μπήκαμε στο ίντερνετ και ανακαλύψαμε πράγματα και θαύματα έως σήμερα : Η Μπριζίτ Μπαρντό γεννήθηκε στο Παρίσι, στις 28 Σεπτεμβρίου 1934. Καταγόμενη από ένα αστικό περιβάλλον, με πατέρα βιομήχανο, ιδιοκτήτη των εργοστασίων Μπαρντό, και μητέρα που ασχολούνταν με οικιακά.

Το 1949, σε ηλικία 15 ετών, προσελήφθη από τη διευθύντρια των περιοδικών ELLE και Le Jardin des Modes, Ελέν Λαζαρέφ, στενή φίλη της μητέρας της.Πολύ σύντομα, η Μπριζίτ προήχθη σε μασκότ του περιοδικού ELLE, στο οποίο και έκανε εξώφυλλο το 1950. Μπλα μπλα ....

Βασικά έψαχνα από που κατάγεται αν ειναι δηλαδή Γαλλίδα πάππου προς πάππου, αλλα δεν βρέθηκε τίποτα ούτε στα Γαλλικά, διότι η Γαλλία μαζί με Βρετανία ήσαν οι πρωτες χώρες στην Ευρώπη που έγινε μαζικός αποικισμός μη Ευρωπαίων .

Άλλα ερευνάς και άλλα βρίσκεις στην πορεία, έτσι πέσαμε σε μια έγκυρη πηγή συμμοριτών αφού όλες βγαίνουν στην πρώτη θέση, σε Post του 2014! και αναφέρει:

Οι κατηγορίες για ρατσισμό στην Μπριζίτ Μπαρντό (!)
Το 1972 η Μπαρντό ανακοίνωσε ότι θα αποσυρόταν από τη δημοσιότητα για να αφοσιωθεί στον φιλοζωικό ακτιβισμό. Όμως η Μπαρντό, που ανέκαθεν προκαλούσε αντιδράσεις με τις δηλώσεις της, δεν έμεινε για πολύ καιρό στο παρασκήνιο. Το 1992 παντρεύτηκε τον Μπερνάρντ Ντ’Ορμάλ, που είχε υπάρξει σύμβουλος του ακροδεξιού πολιτικού Ζαν Μαρί Λεπέν.

Το 1999 εκδόθηκε το βιβλίο της «Le Carré de Pluton», στο οποίο αναφερόταν με πολύ αρνητικούς χαρακτηρισμούς στον μουσουλμανικό πληθυσμό της Γαλλίας. Πλήρωσε πρόστιμο 30 χιλιάδες φράγκα για τις δηλώσεις της, αλλά εκφράστηκε παρομοίως και στο επόμενο βιβλίο της, «Un cri dans le silence». Το 2004 πλήρωσε το τέταρτο πρόστιμο που της έχει επιβληθεί για ρατσιστικές δηλώσεις, το οποίο έφτανε τα 5 χιλιάδες ευρώ.

Το 2008, πλήρωσε 15 χιλιάδες ευρώ πρόστιμο, για ρατσιστική επιστολή που έστειλε στον Γάλλο πρόεδρο, Νικολά Σαρκοζί, για να παραπονεθεί για τους μουσουλμάνους της Γαλλίας. Τα ποσά είναι ασήμαντα για την οικονομική της επιφάνεια, αλλά ο μύθος της πια αμφισβητείται, καθώς πολλοί την κατηγορούν ότι είναι μια γυναίκα που νοιάζεται περισσότερο για τα ζώα παρά για τους ανθρώπους.

----------------

Κατηγορίες για "ρατσισμό" στην Μπριζίτ Μπαρντό! αλλα τι να πεις μήπως θα καταλάβει και κανένας? άσε που θα κάνουν αναφορά δήθεν για σ@ξουλικο περιεχόμενο !(ξέρουν αυτοί)

Αν την είχαν κάνει σαν αυτή δεν είχε πρόβλημα η Μπριζίτ Μπαρντό! έτσι εκφυλίζουν τις γυναίκες χρονιά τώρα, παρεμπιπτόντως αυτές οι "σοβαρές" και "έγκυρες" σελίδες στην πρώτη στην θέση,που αλληλοϋποστηρίζονται και προωθεί η μια την άλλη δεν ενοχλούν το facebook google για σ@ξουλικο περιεχόμενο? σε εμάς έβγαλαν ακόμη και δήθεν σ@ξουλικο περιεχόμενο post που αφορούσε ζωή σε άλλους πλανήτες(!) έτσι σε αναγκάζουν να τα κατεβάζεις τα ενοχλητικά για αυτούς post, νέα τακτική! εκτός να σε εξαφανίζουν απο την αναζήτηση Google, και προωθούν δίκες τους , και χρήσιμους Νεοέλληνες και πονηρούς του copy paste με ελληνικές σημαίες που αναπαράγουν προπαγανδες τους μεταξύ άλλων , η προπαγάνδα απο φαινομενικά πατριώτες ειναι καλύτερη.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications