Στη Νότια Κορέα Παρατήρησαν ένα Τεράστιο UFO να Αιωρείται πάνω από την πόλη του Daegu (video)

Αρκετοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο γίνονται μάρτυρες μικρών μη αναγνωρισμένων αεροσκαφών, όπως ισχυρίζονται, το μέγεθος των οποίων δεν είναι περισσότερο από ένα σημάδι στον ουρανό. Υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός τέτοιων βίντεο στο ίντερνετ.(Εικόνα αρχείου)

Ωστόσο, η περίπτωση αυτή που εξετάζουμε σήμερα είναι τελείως διαφορετική και οι ουφολόγοι ενδιαφέρονται πολύ για τα πλάνα που τραβήχτηκαν από τους κατοίκους της Νότιας Κορέας. Στο βίντεο που θα δείτε παρακάτω, συλλαμβάνεται όχι απλά ένα σημαδάκι στον ουρανό, αλλά ένα τεράστιο φωτεινό αντικείμενο.

Δύο άντρες που ζουν στην πόλη Daegu προχωρούσαν από το χώρο στάθμευσης όταν, κοιτώντας ψηλά, παρατήρησαν ένα μυστηριώδες λαμπερό αντικείμενο στον ουρανό.

Σύμφωνα με τους ίδιους, το UFO ήταν απλά τεράστιο κάτι που στο βίντεο – στις μικρές οθόνες των κινητών – είναι λίγο δύσκολο το αντιληφθείτε αν δεν το δείτε πάνω από το κεφάλι σας, σε πλήρη κλίμακα.

Οι αυτόπτες μάρτυρες φοβήθηκαν πολύ, καθώς το αντικείμενο που κρεμόταν στον ουρανό, δεν φαινόταν να είχε την διάθεση να κρυφτεί. Λες και ο σκοπός του ήταν να γίνει αντιληπτό και να προσελκύσει την προσοχή.

Είναι πιθανό, σύμφωνα με τους ουφολόγους, ότι το UFO σκόπευε να έρθει σε επαφή με τους κατοίκους της πόλης, αλλά κάτι το σταμάτησε. Όπως και να έχει, το βίντεο φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον, εφόσον, όπως υποστηρίζεται είναι αυθεντικό.

Mothership Spotted Hovering Over The City Of Daegu, South Korea. August 9, 2019

diadrastika

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications