Το Facebook κατέβασε την σελίδα Storm Event Area 51 και μετά τον σάλο την ξανά ανέβασε!  (vid)

Μην φοβάστε τους κυνηγούς εξωγήινων...Προ ημερών το Facebook είχε αφαιρέσει τη σελίδα Storm Event Area 51. Ο δημιουργός της εκδήλωσης Matty Roberts δήλωσε ότι έλαβε ένα μήνυμα από το κοινωνικό δίκτυο λέγοντας ότι η εκδήλωση έσπασε τα πρότυπα της κοινότητας. Αλλά δήλωσε ότι η απόφαση ήταν ένα λάθος εκ μέρους της εταιρείας.

"Αυτό ήταν ένα λάθος και η σελίδα είναι και πάλι διαθέσιμη", δήλωσε ένας εκπρόσωπος του Facebook στο Fox News.

Ο Roberts δήλωσε στο Fox News ότι η σελίδα "εξαφανίστηκε χωρίς λόγο για περίπου δύο μέρες", καθώς και δύο άλλες "αδελφές εκδηλώσεις", είπε επίσης διαγράφηκαν. Ο Roberts πρόσθεσε ότι αφού έγινε θέμα στα μέσα ενημέρωσης το κατέβασμα των σελίδων, «αποκαταστάθηκαν σαν να μην είχε συμβεί τίποτα».

Το ενδιαφέρον για την εκδήλωση έχει αυξηθεί τις τελευταίες εβδομάδες. Περισσότεροι από 2 εκατομμύρια χρήστες του Facebook δήλωσαν ενδιαφέρον, πάνω από 400.000 που ηταν πριν από δύο εβδομάδες, στις 17 Ιουλίου ηταν 1.5 εκατομμύριο άτομα.

Αν και το γεγονός θα λάβει χώρα την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου μεταξύ 3πμ και 6μμ, έχει προσελκύσει την προσοχή στα μέσα μαζικής ενημέρωσης στην Αμερική(στην Ελλάδα μονο 2-3 ανεξάρτητες σελίδες το έχουμε κάνει θέμα), είναι πολύ απίθανο να μην συμβεί τίποτα.

Η εκπρόσωπος των αμερικανικών Πολεμικών Αεροποριών Laura McAndrews εξέδωσε πρόσφατα μια δήλωση λέγοντας ότι η Πολεμική Αεροπορία «θα αποθάρρυνε την προσπάθεια να εισέλθουν στην περιοχή όπου εκπαιδεύουν τον αμερικανικό στρατό», προσθέτοντας ότι η [Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ] είναι πάντα έτοιμη να προστατεύσει την Αμερική και τα περιουσιακά της στοιχεία.

Η Annie Jacobsen συγγραφέας του βιβλίου Area 51: An Uncensored History of America's Top Secret Military Base δήλωσε πρόσφατα στο Fox ότι απέρριψε την ιδέα ότι οι πολίτες θα μπορούσαν να πλησιάσουν την εγκατάσταση και εξήγησε ότι η μυστική στρατιωτική εγκατάσταση ειναι μια επικίνδυνη περιοχή.

"Αυτή η βάση είναι τόσο έντονα φρουρημένη τόσο από την άποψη των μέσων μαζικής ενημέρωσης όσο και από την άποψη της πραγματικότητας",δεν νομίζω ότι η Πολεμική Αεροπορία ή οποιοσδήποτε από τους άλλους στρατιωτικούς εταίρους ή συνεργάτες της κοινότητας πληροφοριών που εργάζονται εκεί στην περιοχή 51 να αφήσουν κάποιον να πάει κοντά στην είσοδο στην περιοχή 51."

"Ειλικρινά δεν θέλω οι άνθρωποι να ακολουθήσουν την εκδήλωση επειδή δεν θέλω να πυροβοληθούν ή να συλληφθούν άνθρωποι", δήλωσαν στο Fox 5 NY.

David Montanaro και Paulina Dedaj της Fox News. Πηγή: foxnews απόδοση AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications