Ο ΕΦΕΤ αποσύρει λευκό τυρί από αγελαδινό γάλα και αναρωτιούνται πως κλείνουν και τα τελευταία εργοστάσια

Στο πλαίσιο των τακτικών ελέγχων που έγιναν από τον ΕΦΕΤ και την περιφερειακή διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ζητήθηκε η άμεση απόσυρση του συνόλου των παρτίδων που αφορούν σε λευκό τυρί άλμης από αγελαδινό γάλα, με την εμπορική ονομασία «ΓΑΛΠΟ».

Το τυρί που ανακαλείται πωλείται σε πλαστικά κουτιά των 900 γραμμαρίων, 1 κιλού και 2 κιλών. Το τυρί παράγεται από την εταιρία ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΑ ΑΕ, 5ο χλμ. ΕΟ Τρικάλων – Πύλης και πωλείται στην Ελλάδα από την επιχείρηση ΛΙΝΤΛ ΕΛΛΑΣ & ΣΙΑ ΟΕ.

Ο ΕΦΕΤ, όπως ανακοίνωσε, αποφάσισε την ανάκληση λόγω πλήρους έλλειψης αναγραφής της χώρας προέλευσης του γάλακτος, όπως απαιτείται από το νόμο, για την αποφυγή παραπλάνησης των καταναλωτών.

Τα προϊόντα χαρακτηρίστηκαν μη κανονικά ως προς την επισήμανση και η απόσυρση έγινε για την αναγραφή από την παραγωγό εταιρεία της απαιτούμενης από τη νομοθεσία πληροφόρησης για τη χώρα προέλευσης του γάλακτος, σύμφωνα με τα στοιχεία αγοράς – προμήθειας γάλακτος και παραγωγής τελικών προϊόντων, σημειώνει ο ΕΦΕΤ.

Πολύ σοβαρός λόγος! αν ηταν καμιά δικιά τους εταιρία δεν θα γινόταν τίποτα θα εκαναν μια ένσταση άπλα να βάλουν χώρα προέλευσης, τι να περιμένει κάνεις σε μια χώρα που ένας φερόμενος πατριώτης (παρέα με καθεστωτικές στην πρώτη θέση) έκανε προπαγάνδα μεταξύ άλλων επι χρονιά (εκτός τις ιστορικές προπαγανδες) ότι τα ΛΙΝΤΛ ειναι γερμανικά και αγοράζεται γερμανικά προϊόντα, και ίσως ειναι το μονο με τα πιο πολλά ελληνικά προϊόντα σε προσιτές τιμές, οι Γερμανοί επιβάλουν μετρά στην Ελλάδα και λοιπές ηλιθιότητες, ακριβώς τα ίδια με τους συμμορίτες που επι χρονιά κανουν ομαδικά προπαγάνδα ότι η Γερμανία ευθύνεται για την σημερινή κατάσταση της Ελλάδας οι "κακοί ναζι Γερμανοί κατακτητές" συγκεκριμένα και οχι ίδιοι .

Άντε να πεις μετά στο πόπολο με τόσα χρονιά προπαγάνδα που έχει φάει ακόμα και από ψευτοπατριωτες ότι και στην Γερμανία την εξουσία την έχουν συμμορίτες από το 1945 ίδιοι με αυτούς στην Ελλάδα, αφού δεν το καταλαβαινουν από μονοί τους, ο δογματικός ελληνοκεντρισμός τους έφαγε τους ραγιάδες Νεοέλληνες.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications