Γυναίκα από την Πενσυλβάνια των ΗΠΑ σκοτώνει τον φίλο της που ανήκε σε μια λατρεία ερπετών!(vid)

Μια γυναίκα από την Πενσυλβάνια πυροβόλησε τον φίλο της στο κεφάλι αφού της ζήτησε να τον σκοτώσει επειδή πίστευε ότι άνηκε σε μια λατρεία στην οποία ανήκαν τα ερπετά, ανέφερε η αστυνομία.

Σύμφωνα με το περιφερειακό αστυνομικό τμήμα του Mountain Pocono, η Barbara Rogers συνελήφθη και κατηγορήθηκε για ανθρωποκτονία του φίλου της Steven Mineo τον πυροβόλησε στο κεφάλι, ο οποίος πίστευε ότι η λατρεία ηταν των ερπετών και ο ηγέτης ηταν ερπετό ως άνθρωπος.

Μετά την δολοφονία, η 42χρονη Barbara Rogers δήλωσε στην αστυνομία ότι αυτή και ο φίλος της, Steve Mineo, ήταν μέλη μιας "λατρείας" που είχε επικεντρωθεί σε "εξωγήινους και απαγωγές" και ότι ξαφνικά ο φίλος της Mineo της ζήτησε να τον σκοτώσει.

Οι τοπικές αρχές δήλωσαν ότι η Barbara Rogers σκότωσε τον φίλο της Steven Mineo πυροβολώντας στο μέτωπο το Σάββατο στο διαμέρισμά τους στην πόλη Coolbaugh Township.

Η Barbara δήλωσε στους αξιωματικούς ότι ο 32χρονος φίλος της είχε "προβλήματα" με τη λατρεία της οποίας ήταν μέλη και του ζήτησε να τον σκοτώσει, δήλωσε ο κ. Steven Williams από την περιφερειακή αστυνομία του Mountain Pocono .

Είπε ότι ο φίλος της πίστευε ότι ο ηγέτης της λατρείας ήταν "ερπετό" που προσποιείται ότι είναι άνθρωπος, σύμφωνα με την ένορκη δήλωση.

Οι ηλεκτρονικές δημοσιεύσεις που σχετίζονται με τη λατρεία λένε ότι μια ομάδα εξωγήινων ερπετών κάνει πόλεμο στην ανθρώπινη φυλή μέσω του ελέγχου του νου. Η Barbara Rogers, η οποία κατηγορήθηκε για ανθρωποκτονία, κάλεσε η ίδια το 911 να αναφέρει τη δολοφονία.

Πολλές θεωρίες μιλούν για τη φυλή των ερπετών εξωγήινων που σύμφωνα με αυτή τη θεωρία τα περισσότερα ερπετά βρίσκονται σε σχεδόν κάθε θεσμό και οργάνωση στον κόσμο, είναι παρόντες στην κυβέρνηση, τις θρησκείες και στους περισσότερους δεσμούς ή οργανώσεις που έχουν να κάνουν με τον ανθρώπινο έλεγχο(ΥΓ: δεν ειναι θεωρίες(!) ο νοών νοείτω .)

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications