David Icke: εξηγεί γιατί οι νέες γενιές θα ειναι οι αιώνιοι σκλάβοι ναι αλλά πολλοί γεννήθηκαν για να ειναι σκλάβοι!

Αν ρωτήσεις 100 άτομα τι έμαθαν απο το ίντερνετ τόσα χρονιά, πριν βάλουν χέρι και εξαφανίσουν ανεξάρτητες πήγες και μαζέψουν τον όχλο( ως προβατα) σε δίκες τους έγκυρες πήγες μαζικής ύπνωσης οι οποίες ειναι όλες στην πρώτη θέση και έχουν προώθηση με καθε τρόπο από παντού,μάλλον δεν θα απαντήσει κανένας! η στην καλύτερη να αραδιάσουν τα ψέμματα συμμοριτών και διάφορων ουγκάνων ψευτο-πατριωτών του ίντερνετ που αναπαράγουν τους πρώτους ως δεδομένα ακόμα και αν στερούνται λογικής,και ασχολούνται τόσα χρονιά με πολίτικη και δεν έχουν καταλάβει τίποτα αφού ειναι δογματικοί ηλίθιοι και τα βλέπουν όλα δογματικά.

Mε τόσες ιστοσελίδες κανονικά η μάζα θα έπρεπε να έχει επίγνωση για τα πάντα, αντί αυτού συμβαίνει το αντίθετο!ο λόγος? μόλις του δώσουν πτυχία από τα σχολειά λοβοτομής σταματούν να μορφώνονται και μένουν στάσιμοι μέχρι να ψοφήσουν, και ειναι μαζεμένοι σε έγκυρες πήγες,και τους ενδιαφέρουν ειδήσεις της ημέρας μονο, δεν αναρωτιούνται για τίποτα και ειναι μαμ, κακά και νάνι.

Μεγάλο ποσοστό γεννήθηκε έτσι αιώνιοι δούλοι ξανα και ξανα, ένα άλλο κομμάτι ειναι αδίσταχτοι λόγο ράτσας μη ευρωπαϊκού γένους συνεπώς ουδεμιά σχέση έχουν με αρχαίους και υποστηρίζουν ομοίους τους σε έγκυρες πήγες (ξεχωρίζει ο ακόμα και ο υποκριτικός τρόπος που γράφουν),προφανώς θα τα ξέρει αυτά ο David Icke αλλα δεν θα θελει να φανεί κακός! γιατί οι περισσότεροι ειναι και εγωιστές μεταξύ άλλων, νομιζουν ότι τα ξερουν όλα επειδή τους έδωσαν πτυχία και ειναι μορφωμένοι ενώ δεν ξέρουν τίποτα και ζουν με ένα Matrix! δεν έχουν ιδέα καν ότι όλο το σύστημα εκπαίδευσης τους εκπαιδεύει ακριβώς γιαυτό: για να ειναι δούλοι τους και χρήσιμοι κάπου, αφού δεν δουλεύει κανένας από τους δυνάστες της ανθρωπότητας, επίσης δικοί τους ειναι το 95% των νόμων για να ελέγχουν τον όχλο που ονομάζουν "Νομοθετικό Πλαίσιο" .

Η αντίληψη ορισμένων μαζί και αυτών που παριστάνουν τους πατριώτες στο internet και μολύνουν την κοινωνία με προπαγάνδες μόνιμος μας ξεπερνάει δεν ειναι θέμα άγνοιας αλλα θέμα λογικής! αυτοί ειναι χειρότεροι από τους συμμορίτες γιατί τους θεωρούν για πατριώτες οι μάζες γιατί βαζουν ελληνικές σημαίες για να μαζέψουν κόσμο μάλιστα ειναι και στην πρώτη θέση μερικοι εξ αυτών τόσο ανεξάρτητοι ειναι! γιαυτό κοιμούνται όρθιοι όλοι τόσα χρονιά αρκεί που βρήκαν τον ίντερνετ για να λένε τις απόψεις τους δηλαδή την αμορφωσιά τους, άποψη =άγνοια είτε θα παπαγαλίζουν αυτά που τους έμαθαν ως δεδομένα!ακόμα και ας στερούνται λογικής!

Έχουν πάρει πτυχία και θεωρούνται μορφωμένοι,άλλοι έχουν διαβάσει τόμους βιβλίων τι έλεγαν οι αρχαίοι φιλόσοφοι για το παίζουν έξυπνοι την ώρα που δεν βλέπουν τι γίνεται στο παρόν κάτω από την μύτη τους,άλλοι παριστάνουν τους πολιτισμένους και κάνουν σαν άγρια θηρία με το ποδόσφαιρο, ακολουθούν εντελώς δογματικά κόμματα και δόγματα...

Ο "φίλος" David Icke που έχουμε ανακαλύψει τα ίδια ανεξάρτητα, μιας και είμαστε ίδιο γένος (!),θα έπρεπε να ξέρει ότι αυτός ο πλανήτης έχει μετατραπεί σε φυλακή τώρα πια, καλυτερα να μην ξανά γεννηθούμε εδώ έτσι όπως εκαναν τον πλανήτη, υπάρχουν άλλοι κόσμοι ότι γίνεται μια φορά γίνεται πολλές φόρες.

Δεν θα πούμε περισσότερα διότι παρακολουθούν στενά αυτή την σελίδα τα ερπετά(που ειναι "θεωρίες συνωμοσίας") από την Βρετανία και τα κεντρικά του facebook στο Μένλο Πάρκ στην Καλιφόρνια αν ενοχλεί κάτι έχει ελάχιστη απήχηση δηλαδή δεν το βλέπουν καν στο facebook αυτό που λέει στο βιντεο με λίγα λογία, ποιους να παρακολουθούν ? κάτι Νεοέλληνες πίσω από σελίδες/blog που αναπαράγουν τα ψέμματα τους και το παίζουν απόγονοι αρχαίων? ενώ τους ενδιαφέρει να έχουν κόσμο (με copy paste ότι βρουν αφού δεν έχουν ούτε ένα δικό τους post από αυτούς περιμένουν σωτηρία! ), η κάτι άλλους πονηρούς που το παίζουν φωστήρες? ξέρουν ότι τα μη πνευματικά άτομα ειναι Νεοέλληνες που καμιά σχέση δεν έχουν με τέτοια θέματα άρα και ακίνδυνοι ,και όλοι αυτοί μαζί με "έγκυρες πήγες" με στρατό πρακτόρων που παριστάνουν τους ανεξάρτητους εκφυλίζουν την αντίληψη και βαζουν τον όχλο να ασχολείται με ανούσια θέματα ρίχνοντας τον στο επίπεδο τους..

Post A Comment:

1 comment

Lείπε...

Διορθωσεμε αν κάνω λάθος...τόσοι ανεξάρτητοι ερευνητές,ερευνητές για ΑΤΙΑ ,ερευνητές για αρχαίους πολιτισμούς,ερευνητές ενάντια στο σύστημα,ερευνητές της αλήθειας κ των ανεξήγητων φαινομένων....και και και...κανείς τους ωμός δεν λέει αυτού που εσυ λες μέσο της ιστοσελίδας σου ότι :???
Κάποιες φυλές δημιουργηθείκαν να είναι σκλάβοι κ να σκέφτονται σαν σκλάβοι!!!!!
Γιατί δεν λένε την αλήθεια ότι η κυρία αιτία που υποφέρουμε ειναι ότι η μάζα σκέφτεται σαν σκλάβοι γιατί η άνθρωποι δεν είναι ίδια φυλή ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ !!!!!
Ένας το έκανε κ ακόμα τον καταριούνται ...

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications