Πτώση ιδιωτικού ελικοπτέρου στον Πόρο: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της συντριβής

Η στιγμή της πτώσης του ελικοπτέρου στον Πόρο που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο των τριών επιβατών, καταγράφηκε σε βίντεο ντοκουμέντο.

Τραγική κατάληξη είχε η πτήση ενός Agusta A109 που, το μεσημέρι της Τρίτης, απογειώθηκε από το Κρανίδι με προορισμό το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Το ελικόπτερο, κατά τις πρώτες πληροφορίες, μπλέχτηκε στα καλώδια ηλεκτροδότησης, με συνέπεια την πτώση του στη θαλάσσια περιοχή του διαύλου Πόρου-Γαλατά.

Μετά από εντατικές έρευνες σχεδόν μίας ώρας, οι δύτες της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών εντόπισαν και ανέσυραν τις σορούς τριών ανδρών, επιβαινόντων του ελικοπτέρου. Πρόκειται για τους δύο Ρώσους υπηκόους και τον Έλληνα χειριστή του ελικοπτέρου, που βρέθηκαν εγκλωβισμένοι στην καμπίνα του ελικοπτέρου.

Στο βίντεο ντοκουμέντο που μετέδωσε ο ΑΝΤ1 φαίνεται το ελικόπτερο να διαγράφει μια «τρελή πορεία», ενώ βγαίνουν καπνοί απο τον κινητήρα.

Ακούγεται ένας κρότος, προφανώς την στιγμή που έρχεται σε επαφή με το ηλεκτροφόρο καλώδιο απο το οποίο παίρνει ρεύμα ο Πόρος και αμέσως μετά το ελικόπτερο πέφτει στην θάλασσα, παρασύροντας στον θάνατο τον Έλληνα Κυβερνήτη και τους δύο επιβάτες που μετέφερε, ρωσικής καταγωγής.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications